sunnuntaina, syyskuuta 04, 2016

Terhin keittiössä 10 vuotta!

Voihan WAU! Olen ruoka- ja leivontablogannut jo kymmenen vuotta! Voitteko uskoa 😊
Noo-oh, itse asiassa paljon kauemmin kun katsoin muistojani niin aloitin jo 2002-2003 mutta kun asuimme Kanadassa niin ajatukseni oli välittää vain fiiliksiämme perheillemme. Eikä mitään blogialustaa silloin minulla ollut, kyseessä oli kotisivuni.
Kehitin ja ylläpidin myös Montrealin suomalaisten kotisivuja, se jäi kun muutimme takaisin kotimaahan. Jaoin jo silloin heille suomalaisia reseptejä ja siitä se varmaan lähti. Harmin paikka kun tuhosin ne sivut 😌

Muutimme Suomeen 2003 ja tein media-alan töitä ja lähes samaan aikaan kun perustin tämän nykyisen ruokablogini, perustin myös Confetin. Suomen suurimman leivonta- ja juhlatarvikeketjun. Pakko kyllä itsekin sanoa että WOW!
Tänä vuonna tuli siis blogini 10 vuotta täyteen, Confetti-ketjun 10 vuotta (tätä juhlitaan myöhemmin) ja myös 20 vuotta naimisissa. Aika juhlaa ollut ja tulee olemaan....
Ei blogini näyttänyt tältä sillon alussa, harmin paikka ettei tullut otettua screen shotteja aikanaan. Suosittelen muuten ja ylipäätänsä kuvaamista omista tärkeistä tilanteista ja myös hetkistä koska koskaan ei tiedä milloin niitä tarvitsee.

Anyway. Muista silloin 2006, meitä ruokabloggaajia ei ollut monia. Muistan Hellapoliisin, Pastanjauhantaa, Cebicin keittiössä, Liemessä...korjatkaa jos en muista teitä kaikkia!
Ei tämän kymmenen vuoden aikana tainnut tulla kertaakaan fiilistä etten jaksa/halua bloggailla, pääsin mukaan Blogirinkiin (kiitos Jenni, Laura ja Anne),
työkuorma iski päälle, ei jaksanut, ideat loppu jne....mutta "heräsin henkiin" kuukausi sitten. Bloggaaminen on minun juttuni, moni teistä ihanaisista kyselikin jo perään joten täällä ollaan. Ja tästä jatketaan huippureseptein!  Jatkankin rinta rottingilla itsenäisenä bloggarina.

Ja eihän ne ole synttärit eikä mitkään jos ei ole palkintoja. Jotenka, jätäpä kommenttia - risuja tai ruusuja - blogiini, myös kehitys ehdotuksia. Arvon ainakin nämä tuotteet.


Ja ehkä myös ylläripalkintoja :D

Kommentoi keskiviikkoon mennessä.  Ja ihana kiitos teille kaikille seuraajille, love juu 😍