tag:blogger.com,1999:blog-33881695.post754402864843335302..comments2024-01-29T13:40:27.174+02:00Comments on Terhin keittiössä - ruokablogi: Helpoin ja parhain hampparipihviTerhihttp://www.blogger.com/profile/06548897141433290367noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-33881695.post-28131455246615129322013-07-10T12:33:32.139+03:002013-07-10T12:33:32.139+03:00Tommoset kunnon veitset munkin pitäisi hommata, ni...Tommoset kunnon veitset munkin pitäisi hommata, niillä hampparin syönti onnistuu helposti! Äiti tekee jauhelihapihvit melkein samalla reseptillä, sipulia taitaa tosin tulla hänen reseptiinsä, nam. :PAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33881695.post-6949827427993317892013-07-09T18:30:35.610+03:002013-07-09T18:30:35.610+03:00Joo, näitä voisi tehdä pakkaseen hyvinkin! Ja huom...Joo, näitä voisi tehdä pakkaseen hyvinkin! Ja huomasin että pihvi kutistuu joten kannattaa tehdä lautasen kokoiset jotta sämpylän väliin jää sopivan kokoinen piffi :)Terhihttps://www.blogger.com/profile/06548897141433290367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33881695.post-62523373970511549172013-07-09T18:15:09.009+03:002013-07-09T18:15:09.009+03:00Meidän suosikkipihvi taiotaan pakastimessa! 100g h...Meidän suosikkipihvi taiotaan pakastimessa! 100g hyvää jauhelihaa (oman maun mukaan) kaulitaan kahden kelmun välissä noin cd-levyn kokoiseksi kiekoksi, joka pakastetaan tasaisella alustalla. Kun kiekko on jäätynyt tämä kalikka paistetaan joko kuumalla pannulla tai grillissä ja pintamaustetaan suolalla ja mustapippurilla. Pihvin koko kutistuu paistamisen aikana puoleen. Näitä on usein jo valmiina pakastimessani jos vaikka sattuu hampurilaishimo iskemään nopealla varoitusajalla :) Kannattaa kokeilla!Katinoreply@blogger.com