maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Limellä terästetty pasta-rapusalaatti


- pussillinen hauskan muotoista pastaa
- 1 prk punaista pestoa
- yhden limen mehu puristettuna
- rucolaa oman maun mukaan

Pinnalle:
- parmesan-lastuja
- limen lohkoja
- isoja katkarapuja

Keitä pasta al denteksi pussissa olevan ohjeen mukaan. Valuta pasta lävikössä ja jäähdytä kylmäksi kylmällä vedellä huuhtomalla. Sekoita pastaan purkkillinen punaista pestoa. Purista joukkoon yhden limen mehu. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin verran.
Juuri ennen tarjoilua lisää joukkoon rucola. Ripottele pinnalle parmesaania ja koristele limen lohkoilla sekä isoilla katkaravuilla.


Tämä salaatti sopii mainiosti myös ihan pääruoaksi, jos esimerkiksi lisää joukkoon enemmän isoja katkarapuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti