Hyvä ystäväni oli tulossa tänään istumaan iltaa ja päätin tehdä kaapista löytyvistä aineksista meille suolaisen piirakan. Päädyin kana-Aura-juustopiirakkaan, tietenkin hyvän punaviinin kera...
-------------------------------------------------------------------------------
- paketti Sunnuntain valmista piirakkataikinaa (olen tähän koukussa...todella hyvää!!)
- pieni paketti (alle 400g) broikun maustamatonta filettä
- mausteita; suolaa myllystä ja mustapippuria myllystä
- oliiviöljyä broikun paistoon
- 2 dl Valion kevyttä kermaa
- 2 kananmunaa
- vajaa purkki ananaksen paloja
- 1/2 pussia Aura-murua
Voitele ja korppujauhota sopiva vuoka.
Levitä sormin piirakkataikina vuokaan ja vuoan reunoille.
Paista broikun fileet kypsiksi ja mausta oman maun mukaan.
Lisää piirakkapohjan päälle pieniksi pilkotut broikun suikaleet, valutetut anaspalat ja ripottele päälle sopiva määrä Aura-murua.
Kaada päälle kerman ja kananmunan seos.
Paista noin 220 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes piirakan pinta näyttää kauniin ruskealta.
-------------------------------------------------------------------------------
Tämä oli hyvää ja piirakasta jäi oikeasti vain todella...todella pieni slice....viinistä sitten asiaa myöhemmin. Öitä ja kiitos Tiinalle ;).
Todella ihana ohje. Olen jo 2 piirakkaa tästä tehnyt, ja ohjetta kysyttiin vastikään multa. Omiin häihini meinaan tehdä tätä piirakkaa.
VastaaPoistaMutta nyt kysyisin saanko laittaa tämän sivun oman blogini sivupalkkiin muistiin, etten hukkaa?