Tulihan sitä kokkailtua viikonloppuna vaikka flunssainen olinkin.
Lauantai-iltana päädyimme paistamaan sisukat ja lisäkkeiksi valikoitui lohkopotut, babyporkkanat (joo-o, tylsiä mutta äärettömän hyviä oikein keitettynä!) ja nämä valkosipulilisäkkeet.
Nämä ovat niin namia että....
-------------------------------------------------------------------------------
- kokonainen, ehjä, iso valkosipuli
- lusikallinen voita
Valkosipuli on parempi mitä isompi se on ja kuoren täytyy olla ehjä.
Leikkaa valkosipulin hattu pois. Paista noin 220 asteessa kymmenen minuuttia.
Laita voinokare valkosipulin päälle ja paista vielä kymppi minuutti.
Nappaa veitsen kärjellä valkosipuli pesästään ja nauti!!
--------------------------------------------------------------------------------
Aivan mahtava makunautinto jälleen tämä meidän pihvisetti.
Noniin....ja jos nyt kaikki menee putkeen niin huomenna kerron täällä blogissani mitä olen pitkään, vuoden verran on-off, suunnitellut...haaveillut, unelmoinut ja vihdoinkin toteuttanut! Huomenna, hui...jännittää!!
Nuo valkosipulit toimii oivasti myös grillikaudella: laita leikattu valkosipuli foliopalan päälle, lorauta pinnalle hiukan oliiviöljyä ja tee nyytti. Anna kypsyä grillissä makoisaksi...
VastaaPoistaOnnea uudelle verkkokaupalle, sivut näyttää hyviltä ja toimivilta!
Hei Oliivia!
VastaaPoistaItsekin kokeilin valkosipuleita viime kesänä grillissä mutta huomasin, että vaativat kypsyäkseen paljon pidemmän ajan. Mutta hyviä tuli!
Kiitän ja kumarran onnitteluista :)