Eilen teimme pitkästä aikaa wokkiruokaa. Varsinkin viikolla wokkiruoat ovat todella nopeita valmistaa ja siksi varmaan ovat meidän perheen suosiossa.
-------------------------------------------------------------------------------
Kana-vesikastanjawokki
- broikun suikaleita
- viipaloitua vesikastanjaa purkista (Pirkka)
- kookosmaitoa
- Tikka Masala -mausteseos pussi
- nuudeleita
Paistoin broikut wokissa ja maustoin ne valmiilla mausteseoksella, lisäsin purkista vesikrassit ja lorautin perään kookosmaidon.
Valmistin nuudelit lähes kypsiksi ja valuttamisen jälkeen heitin ne wokkiin.
Muutama pyöräytys ja wokki on valmis!
-------------------------------------------------------------------------------
Wokin kanssa nautimme australialaista Lindeman's hanapunkkua lasilliset ja voilla voideltuja naan-leipiä. Tuo Lindeman's on hanapunkuista suosikkiamme tällä hetkellä.
Ai, että osaa olla hyvää!!
En ole tuollaisesta vesikrassista kuullutkaan. Siis mitä ja millaista se on ja mistähän sitä osaa lähteä etsimään=) ?
VastaaPoistalintu75 - hyvä kun kysyit! En tiedä mistä tuo vesikrassi tuli päähäni koska eihän se sitä ollut vaan viipaloitua vesikastanjaa. Korjasin virheeni.
VastaaPoistaTuota vesikastanjaa saa purkkina, Pirkka Aasia-sarjaa. Ihanan rapsakkaa wokissa!
mie en osaa syödä vieläkään puikoilla x) näyttää herkulliselta!
VastaaPoistajuu, croissantin välissä toimii ihan mikä tahansa juusto, hillo tai marmeladi. oma lempparini taitaa olla aura-vadelma ja sitten mozzarella-rucola-tomaatti-pippuri.
vesikrassihan on sitten joku heinäntapainen "rikkakasvi" jota voi käyttää esim. herneenversojen tapaan, jos oikein olen ymmärtänyt?
No johan ihmettelinkin. Meinasin kysyä tarkoitatko vesikastanjoita, mutta ajattelin, että ehkä vesikrassiakin sitten myydään säilöttynä, vaikka he-vi-osastoilta olen sitä ostanut=)
VastaaPoistaOlen vesiksatanjoita ostanut tukusta josksu pakasteena. Pussissa oli pari kiloa ja maksoi n 2 euroa!
lintu - joo, en ymmärrä mistä tuo vesikrassi tuli mieleeni :). Eihän ne tosiaan ole sinnepäinkään samanlaisia...
VastaaPoistacebic - en minäkään kunnolla osaa syödä puikoilla, ne tuppaa aina karkaamaan käsistä :). Mutta uskon vakaasti siihen, että harjoittelu tekee mestarin. Eipähän tule ahmittua :).
Täytyykin ostaa croisantteja viikonlopun aamupalalle kun on vieraitakin. Tuo Aura-vadelma kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta. Ihanko hilloa käytit vai tuoreita?