Suosittelen ehdottomasti turvottamaan pannaritaikinaa 2-3 tuntia, lopputulos on aivan uskomattoman hyvä. Joskus kiireessä kun ei jaksa taikinaa turvottaa niin lopputulos on lättänä pannari mutta taikinaa turvottamalla saat muhkean pehmeän pannarin!
Herkkupannari:
- 1 litra kevyt- tai täysmaitoa
- 3 kananmunaa
- 1,5 dl sokeria
- 5-7 dl vehnäjauhoja
- 1 dl täysjyvä grahamjauhoja
- 1,5 tl leivinjauhetta
- ripaus suolaa
- 5 töräystä margariinia pullosta tai noin 125 g voita sulatettuna
- 1 rkl vaniljasokeria
Sekoita kaikki ainekset keskenään sekaisin vispilällä.
Anna turvota noin 2-3 tuntia, sekoita välillä.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun korkeareunaiselle pellille ja paista noin 200 asteessa kunnes pinta saa väriä ja pannukakku näyttää kypsältä.
Nauti pannari hyvän hillon, esim. Mrs. Bridgesin samppanjalla maustetulla mansikkahillolla! Minun suosikkini perinteisen lettuhillon lisäksi :). Ja hei, muista iso lasi maitoa kylkeen!
En jaksa minäkään aina tuota taikinaa turvottaa :p Ei vaan malta, kun haluaa jo päästä herkuttelemaan!
VastaaPoista