Vihdoin ja viimein ehdin blogini pariin...anteeksi kun koko joulun aikana ei tullut yhtään päivitystä!
Meidän oli tarkoitus jäädä uuteen kotiin viettämään joulua mutta kun pikkumies uskoi vielä täysin (tai ainakin äiti niin luulee) joulupukkiin ja vuosia meillä käynyt pukki tuli mummolaan niin olihan se suunnattava auton nokka kohti Kainuuta.
Ja siellä oli lunta!!
Joulukuun suunnitelmat meni siis uusiksi ja kun vielä töissäkin oli superkiire niin blogin pariin en ehtinyt :(. Toki tuli kokkailtua ja leivottua jos jonkinlaista herkkua ja räpsittyä kuvia joten bloggailen nyt jälkijunassa joulukuun tunnelmia.
Vihdoin Loppiaisen tietämillä saatiin tänne eteläänkin lunta ja nyt se näyttäisi kyllä pysyvältä. I hope so!
Tänään halusin yllättää pikkumiehen pulkkamäen jälkeen muhkeilla mokkapaloilla, joita olenkin leiponut useaan otteeseen lempireseptilläni. Tällä kertaa laitoin voita vain reippaat 200g eli en ihan koko määrää.
Tähän mokkapalalevyyn tekisi mieli upottaa lusikka keskelle ja alkaa mättämään, hih! Ihanaa pakkaspäivää Sinulle!
Moikka Terhi,
VastaaPoistaihastuin tuohon sun New York Cheese Cake-reseptiin ja näemmä aika moni muukin siitä tykkäillyt :)
Olisin kysynyt siihen liittyen, että minkä kokoista vuokaa olet käyttänyt ja osaatko arvioida, kuinka monelle ihmiselle tuosta taikinamäärästä riittäisi sellainen "mukavan kokoinen" pala? :D
Heippa Isilrah!
VastaaPoistaKiitos, tämä resepti on kyllä kerännyt kehuja ja eikä kyllä suotta.
Tein viimeksi tämän reseptin pienempään irtopohjavuokaan, taisi olla 24-26 senttinen vuoka ja tuli muhkeampi.
Riippuen herkkusuista mutta veikkaan että 8-10 hyvänkokoista palaa saat!
Kiitos vastauksesta :) Täytyy alkaa leipomaan :)
VastaaPoistaOllos hyvä vaan, mukavaa että resepteistäni tykätään.
VastaaPoistaMinä alan vääntämään Top Chefin kaveriksi suolaista piirakkaa :)