Blogissa on ollut hieman hiljaiseloa kun on ollut vieraita vähän väliä ja sitten vielä kipeänä viikon. Edelleen kroppaan särkee, nenu on tukossa ja olo kuin rekan alle jääneenä mutta jospa tämä tästä pikku hiljaa...ei jaksaisi enää sairastaa.
Pari viikonloppua sitten saimme rakkaat amerikkalaiset ystävämme jälleen vieraaksi ja tottakai aamiaiset kääntyivät enemmän brunsseiksi. Juomaksi kevään brunssiin sopii kuin nenä päähän Mimosat.
Mimosa on ihanan raikas eikä liian alkoholillinen aamutuimaan....tai päivätuimaan ;).Laita Prosecco pakkaseen ennen brunssia ja kaada kuohuviinilasiin appelsiinimehua, päälle jääkylmää Proseccoa. Suhde on puolet ja puolet. Lapsille saman voi tehdä vaihtamalla Proseccon Spriteen, toimii sekin jos alkoholi ei maistu aamusta!
Ai, niin keväisen raikasta ja käynnistää leppoisan viikonloppupäivän!
Mimosa onkin kiva aamujuoma aamiaisen kanssa.Täälläpäin Mimosa kuuluu monen kahvilan aamiaiseen:)
VastaaPoistapitääkin kokeilla joskus. Pistetään siis korvan taa ohje!
VastaaPoistaHei! Linkitin sinut blogiini, ja tervetuloa lukemaan myös meikäläisen tuotoksia!
VastaaPoistaSuosittelen kokeilemaan, ihanan virkistävää!
VastaaPoistaTimppi, tulen kyllä visiitille blogiisi :)