perjantaina, kesäkuuta 06, 2014

Barut Kemer Resort vol.3, aamupala & lounas

Aamupala oli katettu hotellissa klo 7-10 ja myöhäisaamiainen klo 10-11. No, me oltiin kyllä ihan tuohon normiaikaan aina syömässä.
Pöydän sai valita ulkoa tai sisältä, valkoinen kaitaliina oli aina pöydässä.

Kahvi ja vesi tilattiin pöytään mutta esim. tuorepuristetut mehut haettiin aamupalabuffasta. Ja jos illallisbuffa oli laaja niin kyllä oli aamupalabuffakin.

Minä päädyin lähes joka aamu hakemaan kokin kokkaaman omeletin tomaatti-juusto-sipuli täytteellä. Lisäksi olisi saanut paprikaa, tuoreita herkkusieniä ja kinkkusiivuja.
Aamupalabuffassa oli leipiä, salaatteja, leikkeleitä, juustoja, tuoreita vihanneksia, erilaisia kananmunaruokia (omeletteja, keitettyjä kananmunia ja paistettuja), paistettuja kasviksia, paistettuja makkaroita & pekonia, muroja, jogurtteja ja hedelmiä. Niin ja upea hunajakenno!
 
Aamuisin oli niin nälkä että muistin napata vain muutaman kuvan.

Aamupalalta suuntasimme aina altaille ja puolen päivän aikaan iski jo nälkä. Tarjolla oli pikaravintoloista mm. pizzaa, pita-leipää (erilaista kuin mitä me ymmärrämme) ja gözmele-leipää (ohut leipä johon saa täytteitä mm. jauhelihaa, juustoa jne. ja paistetaan väärinpäin olevalla muurikalla). Jonain päivinä oli myös hodareita.

Mm. gözmeleä haimme aina altaille ennen "normilounasta" ihan vaan huikopalaksi.
Pitaleipä oli vähän erilaista vaan aah, niin hyvää!
About kahden-kolmen aikaan siirryimme altailta a la carte lounaalle, välillä käytiin kyllä buffalounaallakin.
Aloitettiin lounas aina jälleen upeasta salaattipöydästä.
Tämä lounasravintola oli kyllä aika lailla lapsille suunnattu mutta maistui kyllä meillekin. Turkkilaisuus kaukana :)
Ranuja, hamppareita, paikallisia lihapullia, kanawrappeja, kana döneriä (kanakebab ja ranut), spaghetti bolognesea jne.
Mutta myös joka päivä vaihtuva kala kasviksilla.
Ja lounaan päätteeksi maistui drinkki allasbaarissa....ja kyllä, lapsille tuli myös tuo babe-coctailtikku :)
En muistanut kuvata läheskään kaikkia lounasruokia mitä syötiin saatikka lettuja päivän aikaan. Mutta eikös se kerro että loma oli hyvä kun ei ruokabloggaajakaan aina muistanut kuvata :)

Seuraavaksi postausta a la carte ravintoloista ja buffasta, sitten retkistä ja sen jälkeen taas normiarkeen!
Tykkäätkö muuten lukea näitä matkapostauksia?

Ja enemmän kuvia löytyy muuten aina Instasta @terhinkeittiossa
Tulepa seuraamaan ja kommentoimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti