Nyt on konvehdit koristeltu, se kesti hieman kauemmin kuin mitä suunnittelin...
Mieheni palasi tänään työmatkaltaan ja viikonloppuun on kuulunut niin Joulupuotimme avajaisia kuin vieraiden kestitystä :).
Illan tunteina kuitenkin halusin vielä koristella konvehtini ja tässä siitä tulos!
Täytekonvehdit onnistuivat loistavasti! Ainoastaan tuo taainmainen konvehti ei saanut marmoripintaa mutta teinkin sen eri tekniikalla kuin mitä pitäisi...ei siis aina pitäisi yrittää säveltää vaan luottaa ohjeisiin :).
Marmelaadi konvehdin keskellä oli loistava makuyhdistelmä!
Valikoimissamme olevilla tomuväreillä voi valmistajan mukaan myös värjätä sulaa valkoista suklaata, koska ne eivät sisällä vettä. Halusin tietenkin kokeilla miten kristallipulvereilla värjäys onnistuu ja hyvin se toimi muttei sitä kimallusta suklaaseen saa. Suosittelen kokeilemaan tomuvärejä suklaan värjäykseen, niitähän löytyykin Confetista useissa sävyissä!
Koristelussa kokeilin ihan sulaa suklaata eri sävyissä pursotettuna valmiin konvehdin pinnalle, ripottelin vielä pieniä hopeisia sokerihelmiä sekä yhden konvehdin pinnalle vedin tomupensselillä ihanan bordeauxin punaista kristallipulveria.
Kuten jo aiemmin totesin, tämä oli hauskaa ja uusi setti konvehteja on jo työn alla!
P.s. Sain muuten tuliaisiksi mieheltä 12 pulloa espanjalaista Riojan punaviiniä sekä Cavaa....ihanaa, viinikaappimme täydentyi!
Kauniita konvehteja! Pitäisköhän sitä uskaultautua itsekin kokeilemaan?
VastaaPoistaHei! Olen pitkään seurannut blogiasi ja on kiva kun taas sulla on aikaa kokeilla ja kokata kaikkea. Nämäkin näyttävät toosi herkuilta :)
VastaaPoistaIhanan näköisiä konvehteja! Nuo pienet hopeakuulat on tosi suloisia! Alkaa kyllä itseäkin kiinnostaa konvehtien teko... :)
VastaaPoistaKiitos Riitta, ystäväni ja Marenki!
VastaaPoistaMarenkin - Hopeakuulat on kyllä näyttäviä konvehdeissa ja makeisissa, kun ovat niin pieniä.
Ei muuta kuin kokeilemaan vaan!
Hei!
VastaaPoistaTaidan joskus kokeilla suklaakonvehtien tekoa innostavien kuviesi vuoksi.
Heräsi kysymys, että mistä suklaasta olet sulattanut em. konvehdit? Pandan perusvalkosuklaata tai jotain erikoisempaa?
Anna-liisa - nämä sulatettu ihan Fazun leivontasuklaista kun tein kokeilumielessä.
VastaaPoistaLahjaksi jos haluaa tehdä, niin suosittelen jotain laadukasta suklaata, jota saa monestakin herkkupuodista mutta esim. Fazun Premium suklaa on ihanaa! Tämä on taas makujuttu :)
Parempiahan niistä tulee mitä suurempi on kaakopitoisuus.
Hei! Voi kun ihania konvehteja! Tosi kivat ohjeet olet viitsinyt laittaa kuvien kanssa :) Mitenköhän nämä saisi hienosti päällystettyä jos antaa esim. lahjaksi?
VastaaPoistaHei anonyymi, meillä on ihania foliopapereita Confetissa myynnissä ja vielä on tulossa muutakin makeisiin liittyvää kivaa :)
VastaaPoistaNam!!! Näyttääpä hyvältä! Ihan kuin suoraan fazerin konvehteista! : P
VastaaPoistaonpas kauniita konvehteja,nam =P
VastaaPoistasinullapas on todella kiva blogi! Saanko linkittää sinut?
VastaaPoistaSiroasokeria - tottakai saat linkittää!
VastaaPoista