torstaina, elokuuta 28, 2014

HK Sininen meets pasta

Joo-o, olen ruokabloggaaja, foodie, kulinaristi mutta ei se estä rakastamasta kotimaista vihannesta. Sinistä lenkkiä.

Aikuisiällä en "osaa" enää syödä sitä semmosenaan mutta lihiksen välissä, makkarakastikkeessa, makkaraperunoissa, pyttipannussa ehdottomasti, ruisleivän päällä paistettuna....ja mitä sitä nyt keksii. Uppoaa.

Ja sitähän löytyi taannoin jääkaapista ja pyttipannua teki mieli vaan ei ollut perunoita. No, hätä keinot keksii.

Makkara-pasta:
  • haluamaasi pastaa
  • Sinistä lenkkiä
  • voita
  • keltasipulia
  • paseerattua tomaattia
  • ruokakermaa
  • basilikaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • parmesaani-juustoa
Keitä pasta al denteksi ja paahda kuivalla pannulla kuutioitu lenkki.
Kuullota voissa pilkottu keltasipuli, lisää joukkoon paseerattua tomaattia sekä ruokakermaa. Anna poreilla hetki kasaan.

Lisää joukkoon siivilöity pasta sekä lenkin palat.
Mausta suolalla, mustapippurilla sekä basilikalla. Maista ja korjaa makuja oman makusi mukaan.
Anna poreilla hetki ja maista vielä.

Raasta päälle parmesaania reilusti.

Arkiherkkua parhaimmillaan, ainakin minulle ja edullista!

Ja kesäisin tämän voi valmistaa hyvin Muurikalla ja heitää sekaan vielä freesattuja kasviksia esim. kesäkurpitsaa, kirsikkatomaatteja, isoja chunkkeja sipulia ja mitä vaan tulee mieleen. Erittäin tuunattavissa oleva helppo herkku. Nami-nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti