keskiviikkona, maaliskuuta 07, 2007

Juustoiset tortellinit hunajaisilla höystöillä

Päätin tässä viikolla herkutella lempiherkullani eli pastalla.
Nopeasti kaupasta nappasin mukaan aineksia ja jääkaapin perältä kaivelin lisää....tällaista syntyi:

--------------------------------------------------------------------------------
Juustoiset tortellinit hunajaisilla höystöillä

- 1/2 pakettia tuoreita juustotäytteisiä tortellineja
- paksua ruokakermaa (tämä oli jotain uutta 5%sta)
- pari viipaletta Aura-juustoa
- kasviksia oman maun mukaan (käytin paprikaa, punasipulia ja tavallista)
- loraus hunajaa
- voita
- rucolaa
- parmesaania raasteena

Keitä ensin kattilassa pari minuuttia tortellineja. Valuta ne ja lorauta hieman oliiviöljyä sekaan etteivät ihan innostu toisistaan.

Suikaloi kasvikset, heitä ne freesaantumaan kuumalle pannulle oliiviöljyyn. Pyörittele hetki, lorauta sekaan hunajaa ja vielä pikkuisen voita antamaan makua.
Nosta kasvikset hengähtämään erilliselle lautaselle.

Lisää samaan pannuun valutetut tortellinit ja lorauta sekaan ruokakermaa. Pyörittele hetkonen ja lisää joukkoon Auraa oman maun mukaan.
Pyörittele sen aikaa kunnes Aura on lähes sulanut.

Kippaa setti lautaselle, laita päälle kasvikset, heitä pinnalle kourallinen rucolaa ja ripottele vielä parmesaania raasteena.

Nauti heti!
--------------------------------------------------------------------------------

Tämä oli hyvää! Siellä se toinen puoli pastapaketista huhuilee jo...josko huomenna keksisi siitä jotain muuta.

Annos on siis yhdelle, paremman puoliskoni ollessa reissun päällä.

Ei kommentteja: