lauantaina, helmikuuta 10, 2018

Mun proteiinismoothie

Mä rakastan syömistä....tuskimpa on jäänyt epäselväksi😂, tykkään roskaruoasta mutta myös terveellisestä ruoasta. Joskus. Mutta proteiinismoothie on yksi kohtuu terveellinen herkku joka kuuluu lähes joka päivään. Sanon kohtuu siksi että smoothiessa on hedelmämehua eli sokeria kyllä löytyy vaikkakin se on hedelmäsokeria.

Varsinkin näin alkutalvesta ulkomaalaiset hedelmät on edullisia. Niitä saa säkeittäin ja ämpäreittäin muutamalla eurolla. Onhan se hamstrattava ja tehtävä mehua.
Välillä kyllä hedelmät nahistuu jos en millään ehdi syödä kaikkea....laitankin kaikki nahistuneet hedelmät mehulinkoon ja käytän monesti itse tehtyä mehua myös proteiinismoothieen.
Proteiinismoothie (2lle pienet lasilliset)
  • pussi jäisiä valmiita smoothie hedelmiä (esim. Pirkka)
  • banaani, mielellään ruskettunut ja vähän rupsahtanut
  • noin 3 dl maustamatonta jogurttia
  • noin 3 dl tuoremehua (mielellään itse tehtyä mutta kaupasta appelsiini-/omenamehu käy myös)
  • kauhallinen tai kaksi maustamatonta proteiinijauhetta, maun mukaan

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen. Surauta smoothieksi ja jos tuntuu että smoothie on liian paksua niin lisää vähän mehua.

Meillä proteiinismoothieta sekä tuoremehua on nyt ollut viikonloppu aamujen brunsseilla ja kyllä kaikki tykkää! Lähtee päivä raikkaasti käyntiin😊
Viikonlopuksi oli vielä pakko ostaa lisää kukkia kun Hong Kong -tavaratalossa oli tulppaanit 7kpl nippu 2,50 €. No niitähän lähti mukaan neljä nippua, juuri sopiva määrä Aalto-maljakkoon.
Koti onkin nyt täynnä kukkia on kun on vielä edelliset tulppaanit, sant paulia, hortensia, narsisseja sekä vähän nuupahtanut helmihyasintti....ja viherkasveja joita en voinut vastustaa ja oli pakko napata toiselta shoppailureissulta mukaan.
Minun penkkiurheilu-urakka alkoi tänään, Olympialaiset käynnistyi ja upeasti Krista Pärmäkoskelle heti pronssia🏆. Upeaa! Tässä on pitkä mutta ihanan pitkä pari viikkoa edessä, kisaopaskin hankittu ja "omat lajit" highlaitattu ettei mene ohi.
Tänään hoksasin myös Instagramista että seuraajia on jo +2000. Aivan mieletöntä! Kiitos, niiaus ja kumarrus💖. Tästä on hyvä jatkaa sekä Instassa että täällä.

Ihanaa ja rauhaisaa viikonloppua juuri sinulle!

2 kommenttia:

Kanelitytön kakkuparatiisi kirjoitti...

Smoothiet on kyllä tosi kivoja ja helppoja tehdä! :)

Terhi kirjoitti...

No niin on! Aina pitää vaan keksiä jotain vaihteluja :)