sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Flunssainen keittiö


Koko perheemme on kärvistellyt flunssan kourissa jo kaksi viikkoa eikä tauti tunnu helpottavan. On ollut siis hiljaista keittiössämme...kaupasta on haettu pakolliset ja valmiita juttuja.
Verkkokaupan avaaminen on myös vienyt aikaa keittiöstä.

Nämä mozzarellaleivät on meillä herkkua ja yleensä teen niitä kun jää jotain vaaleaa leipää tai patonki on jo hieman kuivahtanut.
Ohje on superhelppo mutta ah, miten hyviä nämä ovat!

-------------------------------------------------------------------------------

- patonkia tai muuta vaaleaa leiipää
- valmiiksi viipaloitua mozzarellaa
- tomaattia siivutettuina
- pestokastiketta

Viipaloi leivät sopiviksi ja levitä päälle pestokastiketta. Meillä sitä sivellään aika runsaasti.
Levitä päälle tomaatin siivut ja mozzarellan siivut.

Paahda uunissa, kunnes mozzarella alkaa sulamaan.

-------------------------------------------------------------------------------

Nauti heti hyvän punaviinin kera!

Ei kommentteja: