perjantaina, joulukuuta 19, 2008

6v. synttärijuhlat

Juhlimme eilen poikani 6v. syntymäpäiviä riehakkaissa tunnelmissa :). Kotiamme "lämmitti" kymmenen eskarilaista poikaa ja pari tyttöä....huh, melkoinen puolitoista tuntinen se oli!

Samppa mietti pitkään millaiset juhlat hän halusi ja päätyi lopulta yhteen tämän hetken suosikkiteemaan; Ninja Turtleseihin. Kattaus siis noudatti tätä linjaa sekä muu juhlien koristelu.

Ja että pedantin äidin pasmat menisivät sekaisin oli vaatimuksena Poksukakku eli Pokémon. Ei auttanut vaikka miten yritin suostutella, että tehdään Ninja-kakku tai että kokeillaan piirtää kuva tms....ei, ei ja ei vaan Poksut piti saada. No onneksi edes värit ovat suht samanlaiset :). Onneksi on näitä kuvia niin kiireinen äitikin pääsee hieman helpommalla.

Muuten tarjolla kakun lisäksi oli mokkapaloja muffinien muodossa, Raffeleita ja namusia.

Monista aikaisemmista juhlista viisastuneena osasin varata pikkupilteille myös hieman suolapalaa. Keihästin perus prinssinakkien puolikkaat rapsakan viinirypäleen kera ja kermajuustoa rakastaa lapsi kuin lapsi. Nämä loppuivatkin lähes ensimmäisenä pöydästä ja olin vielä päivällä pyöräyttänyt sata pikkulihapullaa ja näillä värikkäillä ja teemaan sopivilla miekoilla oli hauskaa "metsästää" myös lihapullia.


Aikuisten iltapalapöydästä en huomannut ottaa kuvia mutta kovan juhlinnan jälkeen hiljennyimme tuttavaperheen kanssa hyvän punaviinin ääreen ja nautimme metwursti-fetapiirakkaa, tulisia lihapullia valkosipulidipillä, lohi-sipulileipäsiä sekä mozzarellapallosia. Hyvää oli ja uni tuli kaikille aika nopeasti.
Ensi vuonna sitten juhlitaankin jo ekaluokkaisen synttäreitä....hui!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tarjoilut olet järjestänyt. Kävimme myös uudistuneessa kauppassa ja olihan iso, hyvää joulua teille sinne kauppaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea nuo mokkapalamuffinsit. Täytyy kokeilla!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat tarjoilut!! Myöhästyneet onnittelut sankarille!!

Tulin toivottamaan sinulle ja perheellesi oikein Hyvää ja Rauhallista Joulua <3

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Pia ja Heli sekä Riina!
Samppahan on syntynyt jouluaattona, joten etuajassa piti juhlia :)

Laitan sinulle Pia huomenna sähköpostia, saavuttiin juuri pohjoiseen niin ilta menee häslingissä :).

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Terhi=)

Hellapoliisi

Terhi kirjoitti...

Kiitos Hellapoliisi - samoin myös Sinulle ja perheellesi!

Unknown kirjoitti...

Kivat tarjoilut ja onnea Sampalle