sunnuntaina, marraskuuta 03, 2013

Halloween 2013

No olihan hauska Halloween ilta kahden ystäväperheen kera! Aloitin esivalmistelut jo perjantaina siivoillen kotia ja sitten somistaen. Preppailin myös ruokia ja homma jatkui lauantai aamuna miesten lähtiessä säbätreeneihin ja loppui juurikin klo 16 kun ensimmäinen perhe pimpotteli ovikelloa.

Welcome to our Halloween home!
Kokin tervehdyksenä tarjoilin tuulihattuja buffalo chicken soossilla. Aijai, oli kyllä niin onnistuneita että postaampa ihan pian reseptin.
Lauantaina aamusta laitoin wingsit marinoitumaan koukuttavan tuliseen siipisoossiin ja nämä taisivat viedä voiton jos puhutaan parhaista herkuista.
Ja teitä lukijoitahan kiinnostaa se menu. Sitä hiottiin ystävän kanssa Facessa viikolla ja tämmönen siitä tuli.
Ne wingsit. Ja huomaapa että mies asetteli pöytään kun ei ole pyyhkinyt astian reunoja...tsot-tsot!
Balls on fire! Oli siinä vieressä lapsosille normimaustein cocktailpyörykät.
Larin savustama lohi.
Larin Pulled Pork ja coleslaw pekonibiitein. No tietenkin!
Vähän vihreää...
...ja porkkana- ja selleritikkuja.
Kuumalla pannulla ja gheellä siveltyä naan-leipää ja tässä hei se lepäämisaika on se juttu. Minä pistin mikroon (siellä on sopiva lämpö eikä vetoa mistään, kohoaa superhyvin kaikki taikinat) liinan alle, neljä tuntia ja tulipa niin pehmosia että! Ja voi että oli ihana kaapia herkkuja leivillä ja kätkeä leipien sisuksiin.

Niin ja pekoni-taatelikääröt hävisi jo ennen kuin sain kuvia. Superihania!
Bataattiranut tai lohkot...ei ole ehken tasalaatuista juliennea mutta who cares? Sopi just eikä melkeen halloween-pöytään!
Ja ne soossit. Aijai-jai. Oma Southwest chipotle potkulla, oma ranch, Aura-soossi ja tietenkin aioli.
Päätin laittaa kaikki pöytään buffameiningillä. Syötiin sitten kukakin missä sattuu...
...joku pöydässäkin :)
Herkkuja oli paljon, paljon ja paljon. Cocktailpullia parisataa, lähes 3 kg nyhtöpossua, pari lohta, reipas kilo wingsejä, järjetön läjä coleslawta, bataattiranuja, leipää, soosseja....ja kaikkea muuta. Huh-huh!

Lapsille ja ehkä meille lapsenmielisille oli vielä karkkibuffa.
Ja hyvin maistui!
Olikohan nämä jo neljännet Halloween-juhlat ellen väärin muista. Minä niin tykkään somistaa ja koristella, enkä vähemmän kokata.

Vieraat kuitenkin tekevät juhlan.
Ja tunnelman.
Niin, ja eihän se ois Halloween ilman Red Velvet kakkua. Mä tykkään susta niin että halkeen!
Vieraat nauttineet, suurimmat tiskit koneessa ja roskat kerätty. Jalat pöydälle. Niin ja huomaa mun ihanat uudet säärystimet bling-bling tietenkin!
Olipahan kiva ilta, aamuyöhönhän se meni mutta nätisti kuten aina.

Ja yksi juhlien jälkeen parhain hetki on seuraavan aamun brunssi. Minulla oli himo amerikkalaisiin pannareihin joten niitä paistoin pienen läjän kun eilisiä herkkuja lämmiteltiin myös sekä paistoin karjalanpiirakoita, nakkeja, pekonia ja kananmunia.
Brunssipöydästä nyt ei tullut kuvaa. Unohtui siinä tohinassa mutta vieraat saivat vielä massunsa täyteen ja minulle jäi tiskivuori. Mutta niinhän sen kuuluukin olla onnistuneiden juhlien jälkeen.

7 kommenttia:

Sarppu kirjoitti...

Vitsi mitkä tarjoilut, olipa voinut olla mukana, edes kärpäsenä katossa ;) nam.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, onko noihin eri dippeihin mahdollista saada ohjetta?

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan inspiroivia nämä sun jutut! :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos, oli kyllä hyviä kaikki sapuskat :). Dippeihin tulee ohjeita ihan pian :)

Anonyymi kirjoitti...

Voisikohan ystäväsi Larin pulled pork-reseptin julkaista? Näyttää ihan älyttömän herkulliselta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Red Velvet kakkuun ohjetta, kiitos!

Terhi kirjoitti...

Kiitoksia ihanista kommenteista ja pahoitteluni että kommentoin vähän jälkijunassa :)
Dippeihin laitoinkin jo reseptit blogiin sekä myös Red Velvettiin.
Nyhtöpossuun tullee ohjetta ehkäpä uuden vuoden aikaan :)

On ihanaa kun tykkäätte bloggauksista <3