tiistaina, maaliskuuta 11, 2014

Normi sunnuntai - sokerityökurssi by Eero Paulamäki

Minulla on ollut tapana järjestää yrityksemme työntekijöille ammattitasoista koulutusta ja oikeesti huipputasoista vuosien varrella. Viime vuoden koulutuksesta en tainnutkaan postailla, höh. Viimeksi monen monen vuoden takaa Tonin koulutuksesta.

Mutta nyt firman kasvaessa sekä franchising-myymälöiden starttaessa on oikea hetki kouluttaa jälleen henkilökuntaa ja saanhan itsekin myös bloggailuun oppia!

Kokoonnuimme tällä kertaa kotiini. Aiheena sokerityöt ja opettajana Eero Paulamäki.
Tästä se päivä lähtee käyntiin!
WAU! Mitä sokeritaidetta....niin moni juttu selveni vaan ei vaan voi kyllä ihastella kuin taitoa.
Ja se venyy...on kuumaa...vaan venyy.
Ja sokerista tehtiin vaikka mitä! Niitä ihania kierteitäkin!

Lounaaksi oli tarjolla keväistä mansikka-mozzasalaattia ja kinkku-mozzarellavoikkaria....minun tekemänä...muuten ok vaan kuorrute oli liian löysää joten siinäpä se sitten. Joten juustot on siellä jossain...


Jälkkäriksi oli tarjolla Pavlova by Sanna sekä minun tekemä triffle; päärynäinen.


Reseptejä tulossa blogiin!

Vaan kyllä oli ihanaa olla ammattilaisen opissa! Joutsenta pukkaa....
Ja sitten randomina meidän toiveesta palloa, päärynää ja taisivatpa toivoa myös valasta....just.
Aivan upea koulutuspäivä jälleen alla! Paljon tietoa ja oppia takataskussa.
Ja jäihän sitä siivoamistakin......

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Vau, miten sokeri muovautuu taitavissa käsissä! Varmasti oli tosi mielenkiintoinen kurssi.:)