tiistaina, marraskuuta 28, 2017

Joulukotia vol.2 ja Suomi-jälkkäriehdotus

Aika sujahtaa niin nopeaan vaikka kotosalla sairaslomalla olenkin....jaksaminen ei anna periksi vaan "hiljaa mennään". Mutta mikä upea fiilis kun olen saanut esimerksiksi leivottua, laitettua astiat koneeseen ja vihdoin innostuin joulusta!  Iso 💪 miehelle joka on pitänyt huushollia pystyssä kun itse en ole pahimmillaan päässyt edes sängystä ylös saatikka muutakaan ja vähän erakoitunutkin.

Mutta nyt katsotaan mihin mennään tosin sairasloma loppuu enkä uutta saa kun en ole käynyt kunnallisella depressiohoitajalla jolle pääsee ehkä 1x kuussa jos sitäkään, ja mitä se hyövyttää. Oikeesti? Kerrot että surettaa ja jaa-a, voisko vaihtaa nappia.... ja kun en ole syönyt mun lääkkeitä enään - juu en enkä ota. Kunnallinen psykiatri totesi myös että ei ota vastaan kun ne hänen käynnit on niin kuin kertaluontoisia 😝...että mitä! Kerralahan kaikki hoituu tässä kohtaan. Hah 😂

Joten katsotaan...mieli on virkeämpi kuin aikoihin kun jätin kaikki nappulat pois. Päivän itkut tulee, se on varma se mutta sen jälkeen helpottaa. Ahdistus jos "pitää" lähteä jonnekin, tapaan ystävän tms. Sitä on vaan niin vaikea selittää mutta onneksi se menee äkkiä ohi.  Uskaltauduin kyllä Confetin myyjäisiin viime viikonloppuna, ihan kauppareissulle sekä kylille ilman ahdistus/paniikkikohtausta jo jonkin aikaa mutta ottaahan se voimille. On nukuttava ja levättävä sitten kotona, tasaantuminen kestää. 

Mutta nyt kurkkausta keittiööni, tässä eteisestä tuleva näkymä. Saatiin vihdoin laitettua nuo Led-valonauhat keittiön kaapistojen päälle. Antaa kyllä ilmettä. Vai mitä tykkäät?
Ja muuta kotia ✨ Ensimmäiset valkoiset hyasintit löysin Kodin Terrasta.
 
Rakastan adventtikalentereita 😍, ostan joka vuosi monta, miehen mielestä aivan liikaa mutta koska pitää olla semmonen vanhan aikainen ja joko Martta Wendelinin/Rudolf Koivun.
Se Suomi-jälkkäriehdotus. Mozzarella & lakkahillo mutta ehkäpä parempana leipäjuusto & lakkahilllo.
On niin toimiva kombo että melkein tarjoaisin tätä!
Tänään piti mennä sisustuskaupoille, niin monta ihanaa uutta on auennut mutta hermokivut ei antaneet periksi vaan nukuin pitkään iltapäivään. Ehkäpä huomenna ehdin/pystyn....torstaina on luvassa ex-tempore Tallinnan reissu joten sinnekin pitää säästää voimia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Aika hurjaa jos kunnallisella puolella mielenterveyshoito on tuota luokkaa, eikös se ala nykyään olla suurin sairasloman & eläkepäätösten syy... mutta hienoa että alat jo voida paremmin ja valoa näkyy tunnelin päässä - Rida