tiistaina, helmikuuta 07, 2023

Bloggaus jatkuu - pikku sähikäisen esittely

 


Heipparallaa! 

Blogini on ollut tauolla jo pitkän aikaa. Monesti olen miettinyt jatkamista mutta aina on ollut ns. väärä hetki tai en ole osannut sitoutua kirjoittamiseen. Elämäntilanteenikin on muuttunut, että aina jaksamista ei ole todellakaan ollut.

Ehkäpä on siis paikallaan pieni esittely minusta ja viime vuosista.

Olen, tai täytän nyt huhtikuussa 49 vuotta ja asun edelleen Tuusulassa.
2019 vuoden lopulla maailmani romahti kun yli 30 vuoden yhteiselo päättyi, mies ilmoitti lähtevänsä yhteisestä kodista. Ei tullutkaan 25-vuotis hääpäivää😔.
Ero oli shokki ja kaikkinensa ei kaunis mutta voiko ero koskaan ollakaan? Siitä toipumiseen kaikkien käänteiden jälkeen meni minulla parisen vuotta.
Perustamani yritys, Confetti Oy myytiin 2019 ja yritin siinä jatkaa vielä pari vuotta eron jälkeen, mutta kaikki rusinat eivät vaan sopineet samaan pullaan.
Olen tällä hetkellä kotona, haen aktiivisesti töitä mutta kiire minulla ei ole. On ollut ihanaa, kun on ollut aikaa itselle. Olen mietiskellyt, käynyt yksin kylpylälomilla, järjestänyt kotia ja hoitanut & hemmotellut itseäni.

Pahinta mitä erosta jäi, oli luottamuksen menetys ihmisiin. Sitä tässä parsin kasaan pikku hiljaa.
Katkeruus onneksi katosi kun ymmärsin oman arvokkuuteni ja upeuteni.
Exäni kanssa välit ovat niin sivistyneet kuin ne nyt voi kaiken jälkeen olla ja se riittää minulle.

Toisaalta oli huikeaa huomata, että eron jälkeen löysin itseni ja mm. hiukseni ovat olleet sen jälkeen punaiset. Uusin kotini sisustuksen, minä jäin Villa Niittymäkeen. Taloni tosin lähtee myyntiin, koska haluan tästäkin eteenpäin, muistot kyllä elävät mielessäni.
Uusin myös koko vaatevarastoni, laukut ja kengät. Tavallaan "synnyin" semmoiseksi aikuiseksi naiseksi kun itse nyt haluan ja minä kukoistan, niin kuin moni on sanonut. Okei, en ehken joka päivä kun olenhan sähikäinen😂.
Mutta, nyt vastaan elämästäni itse itselleni, minä saan päättää mitä haluan ja olen ylpeä liki viisikymppinen!

Muutoinkin elämäni on mennyt ihanasti eteenpäin, rinnalla on upea mies. Jo 1,5 vuotta ollaan yhteistä aikuista elämää vietetty. Rötvätään kotona, matkustellaan, käydään syömässä ulkona, penkkiurheillaan (molempien intohimo), käydään kävelylenkeillä, kokataan yhdessä ja ollaan vaan. Ihan huikeaa kun molempien lapset ovat jo aikuisia ja muuttaneet omilleen, minunkin pikkumies (täytti siis juuri 20 vuotta😊) muutti tyttöystävänsä kanssa yhteen. Hoitokoirina meillä pyörii pojan sheltti Peppi ja miehen tyttöjen Havannan koira Celma.
Tästä elämäntilanteesta haaveilin kymmenisen vuotta ja nyt se on tässä. Täydellistä!

Nyt jatkan siis bloggailua ja blogin visuaalinen ilme tulee muuttumaan vielä sekä järjestelen kategorioita uusiksi. Taustatyötä siis teen vielä ennen kuin pääsen kunnolla jatkamaan.
Blogini nimi tulee vähän muuttumaan. Jatkossa tulet vierailulle: Terhin keittiössä - Food & Lifestyle -blogiin, sillä reseptien lisäksi blogiin tulee lisää matkailua ja kotijuttuja.

Elämäni hypähti siis päälaelleen, mutta juuri nyt on hyvä näin! Tervetuloa jälleen blogiini, pian pääsen kunnolla vauhtiin😘.

2 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Kuulosti niin hyvältä. Olet kulkenut raskaan henkisen matkan tähän päivään ja tärkeintä on nyt se, että luotat itseesi.
Blogin henkiinherättäminen on myös kotoisaa. Toivotaan, että saat paljon sydämellisesti kommentoivia lukijoita. Surua ja ikäviä asioita riittää maailmassa aivan kylliksi, että niillä fiiliksillä virittynyttä kommentointia emme kaipaa - olkoonkin, että elämme sananvapauden maassa.
Ne hammaslääkärijutut mulla näköjään on unohtunut autuaasti, mutta enpä tässä ole kerinnyt hampaita ajattelemaan.
Anyway - nähdään ja kuullaan!

Unknown kirjoitti...

Kiitos Sirkku! On kyllä kiva jatkaa taas bloggausta ja toivottavasti myös lukijat tykkää :)