sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Sunnuntain croisantit

Cebicin innoittamana päätin herkutella vanhempieni kanssa aamiaisella vastapaistetuilla croisanteilla. Tällä kertaa en kuitenkaan innostunut tekemään croisantteja itse vaan ostin kaupasta raakapakasteita.
Paistoin croisantit ja katoin pöytään erilaisia juustoja, leikkeleitä ja marmelaadeja.

Itse nautiskelin lämpöisen croisantin mustikkamarmelaadin sekä Charme Brie-juuston kera. Olipa todella vekkuli yhdistelmä mutta niin nautinnollista. Aivan kuten Cebic kehuikin!
Toinen croisant upposikin sitten ihan pelkästään ja hyvää oli sekin.

Juomana nautimme tummapaahtoista kahvia sekä Tropicana appelsiinimehua. Muita appelsiinimehuja ei meidän perheeseen huolita! Mitä enemmän hedelmälihaa, sen parempaa!

Olin vielä aamupalalle viipaloinut tuoreen ananaksen ja vesimeloonia jotka mukavasti kevensivät croisanttien täyteläisyyttä.
Olipas napakympin aamiainen! Tai no, shampanjalasillinen olisi tämän kruunannut mutta kaikkea ei voi saada :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

moi!

kiva että joku testaa joskus miunkin tekemiä juttuja :)
nyt muuten vihdoinkin löytyy confetti miun linkkivinkeistä, kun sain aikaseks päivittää linkkilistat!
mie en ole koskaan tehnyt niitä raakapakasteita, ostanut joko kaupan paistotiskistä tai sitten tehnyt alusta asti itse. pitääkin joskus ostaa pakasteita!

oletko muuten törmännyt vaaleaan cheddariin kaupoissa? mie en löytänyt kuin sitä keltaiseksi värjättyä, mutta mielestäni työpaikkani keittiössä törmäsin valkoiseen sellaiseen...

Anonyymi kirjoitti...

Cebic - sivuillasi on ollut montakin ihanaa reseptiä joita tekisi mieli kokeilla!!
Kiitos linkityksestä :).

Juu, olen törmännyt valkoiseen cheddariin. En siivuina vaan palana. Katselepas vaikka Prisman juustohyllyjä, ainakin siis palana löytyy vaaleaa. Nam, ne varsinkin pitkään kypsytetyt ovat hyviä!