lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Joulufiiliksiä jo :)

Olen nii-in jouluihminen ja syyslomalta Kainuussa tuli ostettua menneellä viikolla Askosta ihanat valokartiot sekä pitkään haaveileman sisustustyynyt joista kuvia luvassa myöhemmin.

Toinen kartioista, harmaa, vielä hakee paikkaansa. Todennäköisesti tämä päätyy yläkertaan tai jää olohuoneeseen, cd-kaapin päälle.

Punainen valokartio löysi paikkansa liesituulettimen päältä ja nappasi kupeeseen Riihimäen lasin lasipurkin, jonne olen kerännyt vanhoja piparimuotteja kirppareilta ja huutokaupoista.

Pentikistä löysin vielä ihanan, lähes kurpitsan muotoisen lasikulhon jonne kätkemme ensi viikolla Halloween-namuja!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooh kun ihanaa. Täytyykin lähteä jouluostoksille!

Kyökkipiika Kati kirjoitti...

Oijoi,♥ ♥ joulu.... ♥ ♥ Ihana tuo ensimmäinen kartio etenkin!!!!

Anna kirjoitti...

Ihanaa joulun tunnelmaa. Pidan etenkin tuosta punaisesta kartiosta ja piparimuottipurkista.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä nyt alkaa sellaiset syksyiset joulun odotusfiilikset jo selvästi aistimaan... Onneksi on vielä tuo pyhäinpäivä ja isänpäivä ennen joulusesonkeja, että ei tule aika ihan pitkäksi odotellessa. Kynttilät ja nuo valokoristeet ovat niin tunnelmallisia=)

Sanna kirjoitti...

Ihania kuvia. Mun täytyy varmaan mennä ostamaan Pentikistä kaksi tuollaista lasikulhoa, toinen rusinoille ja toinen manteleille ;D

Jaana kirjoitti...

Jopas löytyi ihana blogi! Kajaanin Askon myyjänä täytyy sanoa, että jopas on hyvännäköisiä kuusia! Toivottavasti toivat hyvää joulufiilistä. Hopeiset ovat vielä hyvä väri, menevät näin uutena vuotenakin !! Oikein mukavaa uutta vuotta siis sinne. Näille sivuille on löydettävä tiensä vielä useamminkin!