perjantaina, syyskuuta 30, 2011

Täydellinen Makupari: Brownies ja kahvikermavaahto & Paulig Parisien

Sain taannoin kutsun Pauligin Makupari-kilpailuun jossa piti loihtia herkku oma valintaisen kahvin kaveriksi.
Saimme ison laatikon kahveja ja oma suosikkini löytyi heti. Paulig Parisien.

Kirjoitinkin taustaa reseptille:
" Kun sain Pauligin paketin täynnä toinen toistaan huumaavampia kahveja silmiini osui heti Parisien –kahvi. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Mieleeni tulvahtivat muistot ja maut Pariisin lomalta. Uppouduin hetkeksi muistelemaan tuoreen croisantin tuoksua ja leivosten herkullista makua. Tiesin heti, että minä teen Makuparin Café au lait –kahville.

Halusin leipoa jotain syntisen hyvää pitkän maitokahvin Makupariksi ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin täyteläiseen brownies -leivonnaiseen. Syvän suklaan maku pehmentyy kahvilla maustettuun kermaan ja pieni leivos on ihana nauttia kiireettömästi maitokahvia lipitellen ja elämää haaveillen.

Voisin kuvitella itseni Pariisin kaduille nauttimaan browniesia kahvikerman ja maitokahvin kera! "


Jos haluat voittaa ylellisen viikonlopun Kämpissä sekä herkkuhetken Chez Dominiquessa niin kipi-kapi äänestämään reseptini 10 parhaan joukkoon Pauligin sivuille! Sivuilta löytyy myös reseptini.

Oli hauskaa myös huomata, että moni idea mikä kävi omassa mielessä oli kanssakilpailijoiden osalta toteutettu. Ihanan näköisiä herkkuja kisa täynnä, jännäksi menee :).

Kiitän ja niiaan tässä vaiheessa :). Ihanaa viikonloppua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Todella herkullisen näköistä. Milloin saamme nähdä kuvia uudesta keittiöstäsi?

Terhi kirjoitti...

Kiitos Anonyymi, tämä on syntisen hyvää :).
Odottelen ensi viikolla vielä viimoisia korjauksia/täydennyksiä keittönkalusteisiin joten sitten saan "kunnon" kuvia :). Eli tulossa on!