keskiviikkona, elokuuta 10, 2016

Confetti Rovaniemi avajaiset!

Matkustin siis toistamiseen Rovaniemelle Sannan kanssa avaamaan jo kahdeksannetta Confetti-myymälää. Lennettiin Rovaniemelle perjantaina tarkistamaan myymälä ja illalla nautittiin ihana Lappilainen menu Nilissä, siitä myöhemmin.

Lauantaina kukitettiin Katri, uusin yrittäjämme ja tietenkin nautittiin kuohuviinit & kakkupalat.
Niin "kilistelykakun" kuin ensimmäisille 200:lle asiakkaalle varatut leivokset oli tilattu maailman pohjoisimmasta suklaapuodista, Choco Delistä. Reipas omistajapariskunta esitteli ja kertoi heidän taustansa, saimme tutustua myös tuotantopuoleen ja aah, kuolasin kyllä kaikkien herkkujen edessä!
Me herkuttelimme Baileys-kakulla ja asiakkaille oli tarjolla ihanat leivokset!
Kiitos Jouko & henkilökunta, olipas kiva tutustua!

Rovaniemen avajaisissa oli kyllä heti alkuhetkestä semmoinen hulina päällä etten ehtinyt saada myymälästä kuin yhden kuvan.
Henkilökunta oli "hinkuttanut" Confetti-palloja (eli tietyllä aineella käsitelty että kumipallokin kestää heliumin) ja niitä näkyi niin myymälässä....
 ....taivaalle karanneena....
....kuin pitkin kaupunkia. Lounasherkkukohteesta postaan erikseen :)

Kyllähän Rovaniemi on turistikaupunki ja siinä Sampokeskuksessa jossa myymälämme on, löytyi tämmöinen joulupukin toivomispiste. Noh, en kehannut soittaa kelloa :D
Nämä avajaiset on aina pitkiä päiviä, olemme yrittäjän tukena mutta jossain vaiheessa meidän työ on tehty ja siirrymme sivulle. Rovaniemellä vietimme hetken terassilla ennen lähtöä lentokentälle. Ainiin, sen Joulupukin Pajakylän jälkeen jonne Sanna oli pakko päästä.

Sitä ennen vähän Pokemon-jahtia :D......aivan koukussa, mites sinä?
 
Joulupukin pajakylässä Sanna vei minut katsomaan poroja vaikka olenhan niitä nähnyt "miljoona" kertaa mutta okei, empä ole päässyt silittämään. Osa oli tosi arkoja ja osa erittäin kesyjä.
Joulupukin postikonttorista lähetettiin postia, saapa nähdä minne ;)

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Onnea! Huikeaan tahtiin avautuu uusia Confetteja, aivan mahtavaa. Vielä kun avautuisi tänne meille lähelle ;)

Terhi kirjoitti...

Kiitos Sari ja hakemusta vetämään, sinnepäin haetaan yrittäjää!