keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Lunta, lunta, lunta!


Tämä ei millään tavalla liity ruokaan mutta tänään mietin ajaessani Kehä III:ta vesisateessa, että kumpa sataisi lunta! Minähän rakastan lunta!
Kotiin päästyäni aloin katselemaan koneelta kuvia ja löysin tämän marras-joulukuun taitteesta 2003 Montrealista...niin, onhan se kiva että on lunta mutta rajansa kaikella. Muistaakseni tuo oikeanpuoleinen on meidän auto...ei paljoa naurattanut aamulla kun menimme ulos, tuo lumi tuli siis yhden yön aikana!

Ollaan siis ihan hissukseen ja toivotaan, että lunta tulee hitaasti leijuen viimeistään jouluaattona.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

joo muistan itsekkin pari tuollasta talvea suomesta. Olin kerran menossa töihin läheiseen kauppaan ja kuinka ollakkaan lunta oli pyryttänyt sen verran että sen saanut rapun ovea auki. siinä sit soitella pomolle et myöhästyn ja eikun punkeemaan ovea auki. ei sit onnistunu ylös pääsy. no kokeilin sit kellarin kautta ja sieltä sit pääsin ulos. kiva oli kahlata töihin se 200 metrin matka kun lunta oli melkein kaulaan asti:)
meillä tuoksuu hyasintti. aivan ihana tuoksu.ollaan sitmolemmat jouluihmisisä.voisin kuunnella joululauluja ympäri vuoden.

Anonyymi kirjoitti...

toi kommenti oli multa. t:Johanna
www.johanna79.vuodatus.net

--KATA-- kirjoitti...

Nyyh. Tänne kanssa! Täällä Kölnissä on ihan tyhmä sää. Pääsispä jonnekkin lumistelemaan..

Terhi kirjoitti...

Kata, niin siis täällä pk-seudullakin. Vettä sataa joka päivä.
Siksipä fiilistelinkin noilla lumikuvilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Lappeenrannassa tuon näköistä oli kyllä ihan tuossa tänä vuonna marraskuun alussa. Päivässä tai kahdessa ne lumet tuli. Mutta nyt on lumetonta ja "lämmintä" täälläkin.