torstaina, syyskuuta 06, 2007

Sokerimassasta syksyn lehtiä


Nyt kun olen jäänyt yrittäjäksi on minulla vihdoin aikaa itse testata verkkokaupassani myynnissä olevia tuotteita sekä ideoida kaikkea hauskaa! Jatkossa siis blogistani löytyy esittelyjä sekä kokemuksiani uusista myyntiin tulevista tuotteista sekä paljon ideoita kuinka tarvikkeita voi hyödyntää!

Lupasin perjantaiksi pyynnöstä tehdä hieman syksyisiä lehtiä koristelumuoteilla sekä piparimuoteilla (kerron miksi myöhemmin). Valmiit koristelumuotit ovat siitä ihania, että niitä on niin helppo ja nopea käyttää että kokemattomampikin varmasti onnistuu!
Päätin tehdä koristeita sokerikuorrutteesta , koska se kuivuu nopeasti ja yön yli kuivatus riittää mainiosti. Sokerimassasta tehtyjä koristeitahan voi tehdä kerralla vaikka kuinka paljon, koska ne säilyvät kuivassa vaikka kuinka kauan!
Sävyjä sekä värejä syvensin ja korostin kristalli- ja tomuväreillä.

Otin palaset vihreää ja ruskeaa sokerikuorrutetta, pyöritin ne pötkylöiksi ja kiersin kierteelle. Kierteestä muokkasin pallon, jonka sitten kaulitsin ja otin muoteilla kuvioita.
Tein samanlaisia kierteitä myös lisäämällä vielä oranssia joukkoon ja näin sain aikaan aika hauskoja syksyisiä sävyjä lehtiin.


Koska oranssia kristallipulveria ei ole niin päätin yhdistää oranssia tomuväriä sekä kuparista kristallipulveria ja se toimi loistavasti! Tomu- ja kristallivärejä voi hyvin sekoitella keskenään ja luoda näin ihan uusia sävyjä. Ne eivät kuitenkaan oikein sovellu värjäämiseen vaan juuri valmiiden koristeiden värien korostamiseen ja erilaisten sävyefektien luomiseen.
Halusin sekoitella erilaisia ruskan sävyjä ja töpsyttelin niitä koristeisiin pullealla pensselillä.

Halusin myös kokeilla piparimuotteja koristeiden tekoon ja ne soveltuvatkin siihen erittäin hyvin! Uusimpia tuotteitamme ovat ns. lehtisuonimatot, joiden avulla painoin lehtiin vielä suonet näkyviin. Nämä matot olivat loistavia ja niin helppoja käyttää! Matot tulevat myyntiin ihan pian.
Toki niitä sai hieman asetella koristeiden päälle sopivaan kohtaan mutta lopputulokseen olen tyytyväinen.


Tällä kertaa tein syksyisiä tammenlehtiä sekä vaahteranlehtiä.
Näille isoille lehdille ei vielä ole käyttöä mutta varmasti tässä syksyn päälle keksin vaikka mitä :)

11 kommenttia:

Marenki kirjoitti...

Ihania syksyn lehtiä! Niitä itsekin olen jo monena päivänä suunnitellut, mutta toteuttamaan en vielä ole päässyt :) Kiva, että nyt sinulla on aikaa testata tuotteita. Niistä toisten testauksistahan useasti se ostopäätös johonkin tuotteeseen syntyy, kun näkee mitä kaikkea sillä voi tehdä.

Terhi kirjoitti...

Marenki - kiitos! Oli ihanaa eilen illalla tehdä lehtiä ja maalailla niitä :).

vilijaana kirjoitti...

tosi kivoilta nuo lehdet näyttää =)

Terhi kirjoitti...

Vilijaana - kiitos, täytyy keksiä vielä niille sopiva kohde minne laitan :)

cebic kirjoitti...

Moi!
Kiitos onnitteluista.
Tosi mukava, että oot taas mukana bloggailussa :)
Miulla on jäänyt nyt muiden blogien lukeminen vähemmälle, kun on niin kiire koko ajan, hyvä kun joskus ees kauppaan kerkee :D
Nuo grissinit näytti hyvältä!

Terhi kirjoitti...

Cebic - joo, kevät meni kyllä aika sumussa yrityksen ja päivätyön kanssa mutta nyt kun saan keskittyä vain Confettiin niin aikaa jää myös bloggailuun!

Grissinit oli ihania...katseltiin jotain sarjaa ja otettiin lasit punaviiniä sekä nautittiin juuri uunista tulleista grissineistä. Ja ne meni kaikki :) Mies tietty dippaili niitä johonkin tuliseen soossiin mutta minulle upposi ihan tuommoisenaan.

Kirsi kirjoitti...

Upeita lehtiä, värit ovat ihanan syksyiset! Mihinkähän nämä lehdet päätyvät, jännitykselä odotellaan ;)

Tanja kirjoitti...

Heippa Terhi, tulin heti vastavierailulle! Eli sie oot se kenelle mun pitäs tehdä tilaus ihan näinä päivinä ;o) Linkitän sut tonne mun blogiin jos sopii?

Terhi kirjoitti...

Tanja - mukava kuulla, että olet tulossa verkko-ostoksille.
Pidän tosiaan tätä blogiani ja nykyään täällä testailen ja esittelen Confetin tuotteita.

Ja ilman muuta sopii linkittää! Laitan sinutkin tänne pian kun päivitän linkkilistaa.

Kirsi - ajatus on jo mielessä kun vielä ennättäisin leipomaan :)

Ebe kirjoitti...

Ihania lehtiä! Sitä tammen lehtimuottia kokeilinkin jo omenapiirakan päälle tehdä koristeita. Lehdet ovat minusta niin kivoja. Onnea muuten täysin yrittäjäksi siirtymisen johdosta. Ja kiitoksia paljon , että olet jaksanut nähdä vaivaa. Ilman näitä tarvikkeita ei paljon aikaan saisi ja nyt niitä voi onneksi hankkia ihan tavalliset tallaajatkin :)

Terhi kirjoitti...

Ebe - kiitos onnitteluista. Huomasinkin omenapiirakassasi tammenlehdet ;), tosi kauniita!
Nyt on tosiaan aikaa testailla tuotteita joten pian on lisää luvassa.