sunnuntaina, maaliskuuta 29, 2009

Maisie Parrish - hahmomuotoilun kuningatar!

Suomen ensimmäinen kurssi "by Maisie Parrish" on nyt järjestetty!

Täytyy myöntää (ja moni varmasti huomasi lauantaina aamusta), että jännitys osaltani oli käsin kosketeltavissa, koska kurssijärjestely oli meille Confetissa ensimmäinen. Kävimme Maisien kanssa sähköpostikirjeenvaihtoa lokakuusta 2008 lähtien mutta tiiviimmin tämän kevään aikana. Halusin, että päivät olisivat antoisia, kaikki tarvikkeet saatavilla ja työskentely mahdollisimman helppoa ja joustavaa.
Halusin myös, että molemmille päiville löytyisi haastetta sekä myös ajankohtaista muotoiltavaa. Erilaisia aiheita pyörittelimme Maisien kanssa suuntaan ja toiseen ennen kuin sopivat löytyivät molemmille päiville; keväinen Pääsiäisen kynnyksellä sekä ehkä Äitienpäivään sopiva "Bathtub".
Sannan kanssa järjestelimme sopivia tarvikkeita, mietimme tarjoiluja ym...kaikki meni hienosti vaikka muutamia unohduksia sattuikin. Kenellepä ei ensi kertaa ;).

Oli ihanaa tutustua uusiin ihmisiin sekä tavata tuttuja kanta-asiakkaita sekä monia bloggaajia. Meillä oli hauskaa ja "paparazzailin" molemmat päivät sekä huolehdin, että kaikilla oli tarvittavia välineitä sekä tarvittavia. Olisin toki voinut muotoilla itsekin mutta emännöinti oli minusta tärkeintä näin ensimmäisellä kertaa.

Kurssikuvia sekä raporttia on luvassa Lapsi-messujen jälkeen mutta monesta ihanasta blogista löytyykin jo kuvia sekä kertomuksia ja moneen blogiin varmasti vielä ilmestyykin kuvia tarinoineen.

Kiitos kaikille kurssilaisille hauskasta viikonlopusta ja tässä vielä ryhmäkuva tältä päivältä. Lauantaina ryhmäkuva unohtui, kun suuntasimme kiireellä putiikkiini "priva-ostoksille".
Ja triljoonat halit ja kiitokset vielä Sannalle!

p.s. Sinä kurssilainen - jos vielä kaipaat kurssivälineitä, niin otathan yhteyttä niin katson mitä on jäljellä!

19 kommenttia:

Katri (Sitruunamarenki) kirjoitti...

Kiitos Terhi upean kurssin järjestämisestä! Tämä oli varmasti yksi elämän huippuhetkiä, ikimuistoiset kaksi päivää!!! Kaikki meni tosi hyvin ja ihanaa oli päästä myös käymään liikkessä! Nyt on taas monta uutta tuotetta, mitä pitää päästä testaamaan, ja tulevat uutuudet kuulostivat todella mielenkiintoisilta :)

Terhi kirjoitti...

Kiitos Katri!

Täytyy myöntää, että itsellekin oli kyllä huippua!

Tässä vielä "silmät ristissä" valvon...katsoin juuri suomalaisen "kauhuleffan" Sauna, ja huomenna on suunta pohjoseen.
Yritetään saada näitä uutuuksia myyntiin huhtikuun aikana!

Ja oli ihanaa nähdä ja tutustua!

Pauliina kirjoitti...

Kiitoksia satelee myös täältäpäin!

Mua ja niin polttelis saada laitettua kuvia näkyviin, mutta en ottanut siellä niistä mun kakuista yhtään ainukaista kuvaa ja nyt ne on sitten Pialla, joka ihanana tuo ne tännepäin... No pitää sitte pääsiäisenä kuvata ne ja laittaa näytille.

Kiitos vielä kerran!

Heli kirjoitti...

Todella isot kiitokset sinulle Terhi ideasta kutsua Maisie Suomeen ja järjestää viikonloppukurssi. Tällä kertaa pääsin vain lauantain kurssille mukaan, toivottavasti Maisie tulee ilahduttamaan meitä uudelleenkin!

Hyvillä neuvoilla tällainen tumpelokin saa nättiä aikaiseksi :)

Hienosti sujui kaikki, vaikka sinua jännittikin. Kiitos vielä kerran ja turvallista matkaa Kainuuseen!

P.S. Laitoin sinulle postia tarvikkeista, jos niitä vielä on.

Heli kirjoitti...

Ja vielä, että eihän sinulla ole mitään sitä vastaan, vaikka linkitän sinutkin blogiini? :)

Sanna kirjoitti...

Mähän ihan punastusin... Kiitos itsellesi näin MAHTAVAN mahdollisuuden tarjoamisesta. Viime viikonloppua ei oikein millään voisi työksi kutsua :) Ehkä ensi viikonloppuna on sitten töitäkin... ;) ;)

Pullahiiri kirjoitti...

Kiitos ihanasta kurssista! Uusia kursseja odotellessa... :o)

KakkuKati kirjoitti...

Kiitos Terhi aivan mahtavan kurssin järjestämisestä! Kaikki sujui todella hyvin, suotta hermoilit :) Uusia kursseja täälläkin odotellaan :)

KIITOS Terhi!

Ope kirjoitti...

Tällä kertaa en mahtunut kurssille mukaan, mutta odotan innolla seuraavaa mahdollisuutta. Olen surffaillut blogeissa katsomassa upeita kurssituotoksianne! Upeita kakkuja olette tehneet! Ilmoittaudun siis jo mukaan seuraavalle kurssille;)

KakkuKati kirjoitti...

Moi Terhi!

Tietenkin saat blogini linkittää :)

Ja kiitos vielä kerran viikonlopun kurssista.

Tsemppiä Lapsi-messuille!

Pia kirjoitti...

Kiitos vielä täältäkin kurssin järjestämsiestä! Kaikki hoitui hyvin ja oli niin kivaa ettei olisi tohtinut pois lähteäkkään =DDD

Uutta kurssia siis jo odotellessa -> varaan minäkin jo paikkani, hih...

Jos CMC:tä vielä kurssilta jäi, voisin ne ostaa ne itselleni kyllä?!

Aurinkoista kevättä!

Terhi kirjoitti...

Huh, Lapsi-messut takana, flunssaa "rikkaampi" mutta lomaa odotellessa ehdin vielä koneellekin :).

Heli - toki saat linkittää!

Ope - laitan sinut jo "listalle", jospa saamme Maisien tänne uudelleen!

Pia - kiitos, ja kiitos Maisien kyydityksestä!
CMC:tä löytyy vielä pari purkkia ennen kuin tulee lisää, tule vaan hakemaan, laitan syrjään!

Ebe kirjoitti...

Kurssi oli varmasti mukava ja mielenkiintoinen :D Ihania tuotoksia on näkynyt kaikilla osallistuneilla.

Terhi kirjoitti...

Heips Ebe!

Meillä oli kyllä hauskaa....vaikka itse sanonkin ;)
Ensi kerralla sitten mukaan vaan!

Pinkkis kirjoitti...

Olipas terhi jymy-yllätys nähdä sinun kommenttisi jossain blogissa, ja linkin takaa löytyikin toimiva blogi! Mahtavaa, upeaa, multa on emnnyt tämä sinun blogin kirjoittamisen jatkaminen kokonaan ohi. :)

-Pinkkis elikkä vanhaan aikaan PiNkMama-

Terhi kirjoitti...

Hei Pinkkis!

Täällähän minä :). Tässä syksyn ja kevään aikana olen elvyttänyt blogiani, kiirettä piisaa edelleen mutta hieman useammin kuitenkin ehdin päivitellä. Ja toivottavasti vielä tulevaisuudessa paljon useammin ;)

Kermaruusu kirjoitti...

Teillä oli kyllä varmasti mahtava kurssi. Hienoja kakkuja olitte tehneet! Ensi kerralla minäkin yritän päästä mukaan, kun tällä kerralla kävin huonosti.

Teija kirjoitti...

Kiitos kurssista!!! Oli upea kokemus, vaikka välillä meinasi jo hätä iskeä, kun ei meinannut luonnistua! Tekemällä onneksi oppii!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi