torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Maisie saapuu Suomeen!

Huh, kiirusta :). Olen juossut tänään jo "miljoona kertaa" myymälän, kodin ja kauppojen välillä mutta nyt uunissa paistuu meheviä kahvikakkuja huomiselle.
Positiivista kiirustahan tämä on mutta kyllä on ollut viime viikot haipakkaa kun olemme Confetin osalta järjestäneet koristetaiteilijan Maisie Parrishin kurssia Suomeen. Ensimmäistä kertaa huippusuosittu Maisie saapuu Suomeen, ja meidän kutsumana!
Jännittää kyllä olenko muistanut kaiken mitä pitäisi muistaa mutta kohtahan se nähdään :).

Ihanaa nähdä Maisie tänään ja päästä mukaan tekemään kurssilaisten kanssa ihania kakkuja viikonlopun aikana. Lisää raporttia luvassa täällä ja muualla.

Maisien vierailun jälkeen seuraava viikko vierähtää Lapsi-messuja järjestellessä ja ajaa täräytämpä vielä Samuelin Kajaaniin tässä välissä.

Mistähän yrittäjä saisi päiviin lisää tunteja? On kuitenkin ihanaa, että on kaikenlaista hauskaa puuhattavaa ja siitähän sitä innostuu...kuten eilen Oma koti, piha jne. messuilla....miten sen voikaan yhdistää leivontaan ja kakkumaailmaan mutta siellä syntyi silti mielenkiintoisia ideoita :).

Paljon uutta ja mielenkiintoista onkin Confetin osalta on luvassa kevään ja kesän aikana! Mm. synttäreitämme juhlitaan huhtikuussa heti Pääsiäisen jälkeen.

Kuitenkin ennen synttäreitä lähden pohjoiseen lomanviettoon ja omien synttäreiden viettoon...ihanaa päästä Suomussalmelle mökille pitkästä aikaa!

Päivityksiä on luvassa Maisien kurssin jälkeen sekä myös Pääsiäisen pyhien jälkeen.

Ei kommentteja: