keskiviikkona, syyskuuta 01, 2010

Say Yes to Boston by Stockmann

Hiphei, tänään on alkanut Stockalla jälleen "jenkkikampanja" teemalla Say Yes to Boston.

Kantislehdestä bongasin ainakin suosikkini Pepperidge Farm:n ihanat keksit

, erilaisia valmiita piirakkatäytteitä, Ocean Spray:n Cranberry sauce eli karpalosoossia (ihanaa broiskun tai kalkkunan kera ja piiraissa!), maustettuja siirappeja, Aunt Jemima:n ihania valmiita pannariaineksia (Buttermilk on suosikkini!) ja vaikka mitä muuta. Yami!
Toivottavasti vaan ei käy niin kuin viime vuonna, että kaikki "parhaat" jenkkiherkut vietiin käsistä eli pari päivää kampanjan aloituksesta juuri mitään ei ollut jäljellä. Nyt siis kipi-kapi Stockkalle kaikki jenkkiherkkujen ystävät!

3 kommenttia:

aleksi kirjoitti...

on noi päivät hauskoja mutta suurin osa noista isoista nimistä on musta ollut stokkalla jo pitkään myynissä muutenkin.. jotain karkkeja oli mitä en ole nähnyt suomessa aikasemmin

Terhi kirjoitti...

Aleksi - jep, aika monta näistä tuotteista on löytynyt Stockan valikoimista aiemminkin. Näitä "pie filler" purkkeja en tosin muista nähneeni?
Odotin tämän vuoden "jenkkikampanjalta" enemmän uusia juttuja!
Toisaalta Cittari eli City-market on kyllä ottanut loistavati jenkkituotteita myyntiin! Viimeksi bongasin Jumbon Cittarista aivan älyttömän hyvät soossit; Frank's RedHot ja niistä monia versioita. Tabascoa ei voi verratakaan näiden rinnalla!

Inez kirjoitti...

Ootko käynyt katsomassa Behnfordsilta WTC:stä, että olisko siellä ympäri vuoden noita sun suosikkeja?