sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2012

Tuunattu valmiskeitto

Meillä paistetaan usean kerran viikossa kanaa tai kalaa ja useimmin näitä jää yli. Onhan meillä rinsessa; Penni mutta ei hällekään voi kaikkea antaa vaikka söisi kyllä :).

Jenkeissä asuessamme tykästyttiin tomaattikeittoon, tosin purkkikamaan. Sitä hieman jatkamalla saimme aina tosi hyvää keittoa kiireen keskelle. Yleensä tehtiin kylkeen joku sandwich tai quesadilla ja dinner oli taattu!
Viikonloppuna ajan kanssa tosin paras tomaattikeitto syntyy tuoreesta vaan viikolla ei ehdi. Nyt suomalaiset tomaatit on aikasta hintavia joten kesää odotellessa!

Juuri nyt tuntuu että meidän perhe elää "niitä ruuhkavuosia". On kiire töihin, pikkumiehen säbä-treeneihin ja pelejäkin on lähes joka viikonloppu...kotona pitää ja saa rempata & sisustaa ja kunhan lumi sulaa niin päästään jo mökinkin kimppuun.
Ei me viikolla ehditä mitään gourmet-ruokaa laittaa vaan syödään lähes lennosta mitä kaapeista löytyy, mitä edelliseltä päivältä jäi tai minkä hyvän ruoan satun kaupassa muistamaan & ostan tarvikkeet sillä pohjalla.

Tällä kertaa jäi nieriää jonka mies pilkkoi oman keittonsa pohjalle. Minä halusin tomaattikeiton keittona.


Kattilassa lämmitettiin joku valmis pehmeä tomaattikeitto tetrasta, sekaan vähän valkkaria, ruokakermaa ja pinnalle parmesaania.

Kylkeen paahdoin sandwichit joissa välissä oli edellisenä päivänä grillattua kanaa sekä omena-aiolia. Toimi loistavasti!

Meillä ainakin ns. tehtyä ruokaa hyödynnetään vähän huonosti ja siihen lupaan kiinnittää huomion. Ja turhan paljon ruokaa menee roskiin :(.
Mites sinun keittiössä?

Ei kommentteja: