keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Piipahdus Design Anu Pylsyllä

Varsinkin tämä kesä meillä on mennyt mökkitontillamme saunamökin rakentamisen parissa ja minulla töitä tehden asuntovaunurouvassa niin välillä on onneksi aikaa pysähtyä kurkkaamaan muiden yrittäjien arkea sekä ihania putiikkeja.

Tänään kauppareissulla päätimme pysähtyä kahvittelemaan Design Anu Pylsyn kesän lettukahvilaan sekä tietenkin oli pakko piipahtaa myymälässä. 
Noin kuusi vuotta sitten Anu Pylsyn työtilat paloivat täysin mutta Joutsan kunta ehdotti vuokrattavaksi Pynnölän kyläkoulun uudeksi työtilaksi. 
Paikka on upea ja ohi ajaessa herättää kyllä kipinän pysähtyä.
Miehen silmään osui tietenkin upeasti kunnostettu Pappa Tunturi.
Ja onneksi paikalla oli itse taiteilija. Saimmekin kuulla tarinan Papan kunnostuksesta ja taisi se kipinä miehessä saada lisää tulta alleen :).
Myymälässä on ihana tunnelma. Valikoimassa on vaatteita, keittiöliinoja, patalappuja, lasin alusia, kynttilöitä ja vaikka mitä!
Minä ja miehemme tykkäämme näistä sävyistä; valkoista, hiekkaa, mustaa, turkoosia...niin meidän mökin sävyt ja kuositkin osuvat silmään.
Tottakai mukaan jäi ihanuuksia joista postaan myöhemmin kun aihe on ajankohtainen :).
Tänä kesänä ainakin myymälän takapihalla pergolassa toimii lettukahvila. Ilmeisestikin isäntä paisteli meillekin muurikkaletut ihanassa "pikkubaarissa". Ja tunnelman loi vanha suomalainen musiikki Tapio Rautavaarasta lähtien!
Ja pöydillä oli ihanat puna-valkoiset ruutuliinat sekä kesäniityn kukkia niin retromaitopurkeista että jäin vaan miettimään mistä nämä on hankittu?

Täällä piipahdan vähintään kerran kesässä mutta kun mökki valmistuu ja tarvitsen sisustustekstiilejä jne.  niin taidanpa piipahtaa useammankin kerran!
Hesalaisille tiedoksi että myymälä Lande löytyy myös Urho Kekkosen kadulta, suosittelen kurkkaamaan tarjonnan.

1 kommentti:

Elena kirjoitti...

Heipparallaa! Olen jonkun aikaa seuraillut blogiasi sivusilmällä ja tykästynyt kovasti! :)

Tein blogistasi pienen esittelyn omaan blogiini, voit halutessasi käydä kurkkaamassa täältä: http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/2012/07/blogosfaarin-helmet-osa-1.html

Mukavaa kesän jatkoa sinne suuntaan!

Elena,
http://myotajavastamaessa.blogspot.fi/