sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Blogiringin kesäjuhlat ja tuparit

Viime syksynä muistaakseni Jenni otti yhteyttä uuden yrityksensä puitteissa. Jenni oli perustanut Blogiringin, ajamaan meidän bloggaajien etua mainostajien sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden. Mietin hetken lähteäkö mukaan rinkiin johon haettiin Suomen parhaita ruokabloggaajia vai enkö mutta luotin Jenniin, olenhan tuntenut hänet blogimaailmassa jo lähes seitsemän vuotta. Ja kun sain pysyä itsenäisenä ruokabloggaajana, se oli tärkeintä.
Voin jatkossakin itse päättää mihin yhteistyökuvioihin lähden mukaan ja mikä parasta; saan tuen Blogirinki Median ammattalaisilta.

Blogirinki Median pääkonttori muutti Pitkänsillan kupeeseen ja pääsin kuin pääsinkin tupareihin ja kesäjuhliin tapaamaan Jenniä ja Lauraa mutta myös kanssarinkiläisiä. 
Vähän teki tiukkaa kyytien kanssa kun aamusta käväisin synttäreillä Turussa ja piti ehtiä näihin kemuihin vaan onneksi La Petite Princesse tarjosi kyydin ees sun taas...ja äkkiäkös meiltä löytyi vaikka mitä yhtäläistä, jännää!
 
Alkuun herkuteltiin Indian nachoilla, salsalla sekä quacamolella. Nami. Kylkeen Happy Joe siideriä.
Ja maistuihan se juoma ihanasti tölkeistä. Aikasta kiva idea ja varsinkin Lauran tarina miten tölkit löysivät tiensä Kumpulan maauimalasta Blogiringin pääkonttorille. Ja mä niin kopioin tämän juomapurkki-idean:)
Happy Joe maistui...vedet jäi juomatta. Okei lasillinen meni :).

Blogirinki Median ihanaan uudelle toimistotilalle Kaisaniemen konsertit kuuluvat luvattoman hyvin konttorille. Minusta aika epäreilua ;).
Illan aikana Jennin sekä Lauran Blogirinki Median päivityksen jälkeen saimme videotervehdyksen GroupM:n Antti Leinolta. Asiaa, jota olin jo kuullutkin SoMe -koulutuksessa viime viikolla.

Ja virallisen osuuden jälkeen suuntamme kävi Liesikiesin vaunuun...vain pari kuukautta vaunu on saanut myydä herkkujaan ja ojoi-i....
...hodari-tyyppinen hässäkkä täytettynä possulla, erilaisilla soosseilla ja kaalihässäkällä. Kyljeen tyylikkäästä purkista valkkaria pillillä.
Ihanaa! Oli upeaa tutustua uusiin ihmisin mm. Belle Baieen ja Kokit & Potit ihanaiseen ja monen, monen muun kanssa vaihdoin sanasen. Ja kehtasin vielä kysyä Kiralta nimmarin pikkumiehelle kun sain käskyn, fani kun on. Aah,  olen niin ylpeä Blogirinkiläinen.

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nämä oli kyllä kivat kesäjuhlat. Mukavaa oli tavata toisia bloggaajia.

Hannele kirjoitti...

Kiitos, Terhi, kivasta illasta! Olipas kiva tavata!

Terhi kirjoitti...

Hannele, tosiaan oli kiva tavata! Kiitos illasta, toivottavasti nähdään taas pian :)