perjantaina, heinäkuuta 05, 2013

Aura-kastike kalalle

Nyt on ollut kyllä kiirus töissä; kesälomien paikkausta myymälässä sekä verkkokaupassa. Huh! Siksipä en ole oikein ehtinyt bloggailla ja iltaisin töistä tullessa on vaan ollut väsy. Noh. 
Kesäloma koettaa ensi viikolla, vihdoin! Lomailemme niin omalla mökillä kuin isovanhempienkin mutta suuntaamme myös Espanjaan. Sinne aurinkorannikolle :).

Vielä kuitenkin raksaillaan mökillä ja kyllä sitä aina saan miettiä mitä kokkaisin. Okei, nyt on jo helpompaa kun käytössä on jo hella & uuni vaan silti tuntuu että se oikea mökkiruoka syntyy nuotiolla.

Aikasta usein meillä on kalaa ja tänä kesänä keksin lohen kylkeen superiisin kastikkeen, Aurasoossin.

Teräskattilan valjastin nuotiokattilaksi, joten ulkopinta on nyt upean musta vaan tässä kattilassa keittyy niin pasta, potut kuin riisikin. Ja tällä kertaa riisipussukat jotka ovat kyllä mökillä superkäteviä kun ei tarvii siivilöidä :).
Ja minun Aurasoossi on niin järisyttävän helppo eli heitäpä pikkuruiseen kattilaan pala Aura-juustoa. Kahdelle riittää puolikas kolmio.
Heti perään puoli purkkia Valion ruokakermaa (se 3,33 dl purkki). Sekoita koko ajan ja keitä kasaan.
Mitään mausteita ei enää tarvita. 
Voisko soossi olla enää helpompaa?
Ja aijai-jai.
Riisiä, lohta, Aurasoossia, sitruunaa ja tällä ketaa vielä tomaatti-mozzarellasalaattia.

Ja niinhän se on. Yksinkertainen on parasta ja möksällä, kertisastioilta :).
Dinneriseurana joutsenperhe.

3 kommenttia:

ekku kirjoitti...

Tää oon niin hyvää oon kanssa tehny useemman kerran. Ja aurasta eikä mistään muusta. ja koklaappa joskus siitä gold aurasta. Mää ainakin erotan maun. Nams

Terhi kirjoitti...

Mun mielestä Aura Goldista ero löytyy ns. raakana, ei soossissa.

Eija kirjoitti...

Toi on varmasti hyvää, mahtaiskohan se toimia kylmänä dippikastikkeena?