perjantaina, kesäkuuta 13, 2014

Ja voittajat ovat - Philadelphia -reseptikilpailu

Philadelphia -tuorejuusto haastoi meitä ruokabloggareita kehittämään taivaallisen, suolaisen herkun kesän puutarhajuhliin.
Reseptissä tuli käyttää joko ruoho- tai valkosipulituorejuustoa ja sen tuli olla näyttävä, monistettavissa isollekin joukolle ja ennen kaikkea maistuva.

Minä mietin aikani omaa reseptiä ja mieli vaihtui sämpyläbostonista voileipäkakkuun, joka päivä eri fiilis. Kunnes sitten yksi yö mieleeni tuli tuulihatut mutta ne ovat jo niin nähtyjä mutta jos tekisinkin tuulihattulevyjä ja niistä voileipäkakun?
Ja siitä se ajatus lähti.

Reseptinihän löytyy blogista. En harmikseni päässyt Teresa Välimäen live-sparraukseen kun olimme Antalyassa mutta sain vinkkejä sähköpostiin. 

Viimein eilen olikin sitten vuorossa puutarhajuhlat Helsingissä. Nooh, eipä päästy sateen vuoksi puutarhaan mutta ihana fiilis oli kyllä sisälläkin.

Finaaliin pääsivät viisi reseptiä:

Tiskivuoren emäntä täyteläisillä lohitartaleteilla jotka oli kyllä todella hyviä! 
Kaikki äitini reseptit -blogin Nanna puutarhan parhaalla piirakalla. Ja niin hyvää!
Herneetkin rokkaa -blogi kylmäsavulohi-parsabostonilla, hyvää tämäkin.
Sekä Cebicin keittiössä -blogi maukkaalla perunasalaatilla.
Ja Teresan versio sesongin mansikoilla minun reseptistäni. Ja tuo voileipäkakkumainen muoto oli minulla jo alussa mielessä vaan päädyin kuitenkin pyöreään. Hauskaa että Teresa oli sitten toteuttanut tämän mallin ja toimi kyllä leikatessa aivan loistavasti!
Kiitos Teresa vinkeistä :)
Ensin syötiin ja kippisteltiin, Mummilla :D
Ja sitten se lopputulos. Ketkä kaksi pääsevät nauttimaan Dinner at the Sky-elämyksestä! Ja tässä vaiheessa minua jännitti koska niin-niin halusin tuon palkinnon koska en juuri koskaan voita mitään ja oli fiilis että minun reseptini voisi olla nappisuoritus!
Apua! Minä!!! Ja Tiskivuoren emäntä!
Vähänkö oli suut niin sanotusti kuin Hangon keksillä meillä molemmilla ja äkkiä Terean kainaloon....miten niin me ollaan lyhyitä :D
Tämä oli kyllä upea voitto ja niin odotan että pääsemme nauttimaan miehen kanssa dinneristä sinne 50 metrin korkeuteen.
Kiitos Teresa ja Philadelphia! Ja onnea vielä Tiskivuoren emäntä!

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Kyllä minäkin niiin niiiin olisin halunnu sem palkinnon? Mut jos nyt hyvistä valittiin niin kyllä parhaat voitti! Paljon onnea taivaallisrsta voitosta Terhi!

Terhi kirjoitti...

Kiitos Nanna! Ja sun piiras oli oikeesti superhyvää :)

Unknown kirjoitti...

Onnea Terhi! :)

-Heidi

hyyni kirjoitti...

Paljon onnea! :)

Voisula kirjoitti...

Hei Terhi! Kiitos ihanasta seurasta ja vielä kerran onnittelut voitosta! Jäin ajattelemaan, että sinun tuulihattukakku taipuu niin moneen suolaiseen ja makeen, että nappaan sen reseptin itsellekin. Oli tosi kompakti ja kiva ilta, tykkäsin kovasti ja ruokabloggaajat tulivat paremmin tutuksi. Saanko laittaa sinun blogin oman blogin blogilistalle, mistä on kätevä seurata, mitä teet? Kaunista Juhannusta!