perjantaina, joulukuuta 18, 2015

Juustoilta - ihana glögihetki ennen joulua

Joulukuu on ihanan kiireinen. On lahjojen hankintaa, joulupöydän menun mietintää, siivousta (itse kyllä ekaa kertaa ulkoistin siivousfirmalle ja olipahan napakymppi!), korttien lähetystä, lahjojen paketointia jne. Ompahan muuten ihanaa järjestää yksi ilta hyvän punaviinin & herkkujen parissa ihan vaan huohahtaen.

En muista mikä arki-ilta pysähdtyttiin mutta mainoksen uhrina päätin kokeilla Taffelin uuni-sipsejä.
Haluan aina panostaa kattaukseen vaikka se olisikin vain meille kahdelle.
Tarjolla oli punaviiniä, pipareita, erilaisia hilloja mini-purkeista, dippejä….
…patonkia, saaristolaisleipää, mini-mozzarellaa, oliiveja, aurinkokuivattuja tomaatteja, päärynää, jokirapuherkkua, erilasia juustoja sekä leikkeleitä. Niin ja ainoita valmis lihapullia joita syön, Korpelan pikkuruisia joissa oikeasti maistuu liha ja ovat todella hyviä. Suosittelen kokeilemaan vaikka "einesruokaa" vastustaisitkin.

Taffelin uunisipsit oli ihan jees, paistoin ne kovassa lämmössä ja rapeaksihan ne meni mutta en kyllä nyt ehkä hoksannut eroa esim. ranuihin taikka lohkopottuihin. Muoto eri ja hinta eri.
Nami! Kahdelle ehken vähän "too much" mutta en mä osaa tehdä silleen söpösti pienesti.

Näitä juustoiltoja/brunsseja tulee kyllä vietettyä ennen ja jälkeen joulun. Mites teillä?


3 kommenttia:

Elisa Lpp kirjoitti...

Ne pekoniset uunisipsit oli meidän suosikkeja :)

HELI TOIVONEN kirjoitti...

Ihanan näköistä !
Kyllä tulee vietettyä joulun aikaan, ennen ja jälkeen. Nyttenkin lähdin etsimään vinkkejä mitä teen kuivahtaneesta juustopalasta. Sipulipiirakkaa, ehkä....

Mrs Suvi kirjoitti...

Hmmm.. miten nuo uunisipsit on jotenkin mennyt multa ohi?! Täytyy etsiä kaupasta ensi kerralla. Todella herkullinen setti!