tiistaina, helmikuuta 27, 2007

6 omituista asiaa minusta

Apua...Pauliina haastoi minut kertomaan kuusi omituista asiaa minusta. Öhöm....

1. Pauliinan tavoin olen lehtiaddikti. Minulle tulee lähes kaikki suomalaiset sisustus- ja ruokalehdet ja ne mitkä eivät tule, ostan kaupasta. Osan lehdistä arkistoin ja osasta leikkaan parhaat palat kansioihin, joista löytyvät mieleiseni reseptit ja sisustusvinkit. Mieheni ei todellakaan ymmärrä tätä ja pitää minua outona :).

2. Olen kauhuleffafriikki....siis minua oikeasti pelottaa enkä voi katsoa kauhuleffoja silloin kun mieheni on työmatkalla. Mutta upeinta on katsoa silloin kun mies ja poika nukkuu, saan rauhassa pimeässä katsoa ja "pelätä"! Eikö olekin outoa? Yleensäkin tykkään leffoista ja katson niitä harva se ilta.

3. Eläydyn liikaa erilaisiin tilanteisiin. Tästä kertoo jo se, että ei mene leffaa eikä lähes sarjaakaan ettei Nessu-paketti olisi tarpeellinen :).

4. Ruoka ja viini on minulle tärkeää. Ennen ajattelin, että se on outoa (edelleen muista varmaan on) mutta minä herkuttelen ajatuksella/ajatuksilla mitä laittaisin perheellemme ruoaksi tai mitä leipoisin ja mitä viiniä nauttisimme. Moni ei tätä ymmärrä koska heille nämä asiat ovat "välttämättömiä" elämisen kannalta. Minulle ne ovat suuri nautinto.

5. Olen välillä blondi mutta ylpeä siitä :)

6. Mieheni mielestä on outoa etten koskaan voi ottaa kaupan hyllystä sitä ensimmäistä/päällimmäistä tuotetta. Minä otan aina takaa tai takimmaisen mihin kukaan ei ole koskenut. Hassua :)

Tämä oli hauska haaste!! Haastankin mukaan Pastanjauhajat ja Jonin ja Jennin Liemestä.
Kiitos Pauliina haasteesta!

2 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Mä kans en ikinä ota ensimmäistä tuotetta, lehdet, ruoat, mikä vain onkin kyseessä. Otan aina takaa mihin kukaan muu ei ehkä ole koskenut :)

Tyttö kirjoitti...

Moi! Sama täällä, en koskaan ikinä ota sitä ekaa tavaraa.. Avomieskin on jo oppinut, että tuote otetaan taaempaa ;)