lauantaina, helmikuuta 24, 2007

Kakku rakennusmiehelle

Anoppi ja appiukko tulivat täksi viikonlopuksi vierailulle ja päätin testata verkkokauppani http://www.confetti.fi uusia väriaineita. Värit ovat pastavärejä, voisi sanoa melkein että geelimäisiä...todella riittoisia ja mauttomia. Itse maalailin ihan vesiväripensselillä kakun pintaan kun muuta ei tähän hätään löytynyt :).
Tarkoitus oli tehdä vielä vaahtokarkkitaikinasta maalarimies mutta se ei valitettavasti onnistunut. Vaahtokarkkitaikinasta voi muovailla yksinkertaisia juttuja kuten simppeleitä koristeita ja tietenkin päällyksen mutta kovin monimutkaiset koristeet eivät ainakaan minulta luonnistuneet. Täytyykin ensi kerralla kokeilla muovattavaa fondattia tai marsipaania.

Mutta kakun päällä on on siis tapettirullia, lankun pätkiä, muutama naula, maalipönttö ja suti...ja sitten sitä mustaa maalia on roiskunut vähän sinne sun tänne :).
Kaikki on siis vaahtokarkkitaikinaa, kakun sisällä mansikkarahkaa.

Hyvää oli ja sisäfilepihvien päälle Cavan kanssa nautittuna erittäin maukasta!

7 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Hieno idea!

Terhi kirjoitti...

Kiitos Ulla! Toteutus ei tosiaan ihan toiminut vaahtokarkkitaikinalla...täytyy kokeilla marsipaania/fondanttia ensi kerralla. Pääasia kuitenkin, että vieraat tykkäsivät.

Anonyymi kirjoitti...

Tulinpa minäkin mutkien kautta kurkkimaan. Mulla on linkkilistallani ollut sun vanha osoite, josta sitten olen klikannut tänne. Nyt se osoite ei vie enää minnekään. Jospa nyt samalla saisin kopsattua sun ihan oikean osoitteesi tuonne=)

Hauska kakku, jos minä olisin ollut aloittamassa kakkua, olisin syönyt yhden tapettirullan;)

Lintu57 kirjoitti...

Tuo anonyymi oli Lintu75

Pauliina kirjoitti...

Moi!Sut on haastettu,blogissani ;-)

Terhi kirjoitti...

Lintu75 - kiitos! Kakun piti tosiaan olla vieläkin spesiaalimpi mutta aina ei onnistu ;).

Pauliina - kiitos haasteesta, se oli hauska!!

Käsin tehty www.tianin-oma.vuodatus.net kirjoitti...

Hieno kakku! Juuri hyvä raksamiehille!