tiistaina, syyskuuta 25, 2007

Confetti siirtyy Confetti.fi-sivuille ja Terhin keittiössä jatkaa ruokablogina

Pitkällisen harkinnan myötä olen päättänyt, että tämä ruokablogini jatkaa samoilla linjoilla kuin ennen yritystoimintani aloitusta; harrastuksena keskittyen hyvään ruokaan ja juomaan. Pullan tuoksua toki unohtamatta :)
Terhin keittiössä -ruokabloginihan on ollut toiminnassa jo yli vuoden ja sitä ennen bloggailin rapakon takaa useamman vuoden reseptejä ja kuulumisia erinimisessä blogissani sekä kotisivuillani. Varmasti ystäväni muistavatkin viinivinkit ym. maistuvat reseptit :).

Nyt yrittäjänä saan päivittäin runsaan määrän kyselyitä Confetin tuotteiden käyttöstä, tuotteiden ominaisuuksia, niihin sopivista resepteistä jne. että on helpompaa ja asiakkaiden kannalta järkevämpää keskittää kaikki Confettiin liittyvä verkkokaupan sivuille.

Verkkokauppa tulee laajenemaan & kehittymään ja tämän syksyn aikana tulen lisämään mm. tuotteiden käyttöohjeita, reseptejä ja vinkkejä sivuille. Kuvia unohtamatta! Projekti tulee olemaan pitkä ja käynnistyy tässä muiden verkkokaupan uudistusten myötä.
Tällä tavalla voin ohjata asiakkaani etsimään tietoa sieltä missä sen pitääkin olla eli verkkokaupasta.

Tervetuloa jatkossa lukemaan Confetin tuotteista www.confetti.fi verkkokauppaani mutta varmasti täälläkin tuotteita vilahtelee aika ajoin reseptien lomassa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi terhi,

Kyselin sinulta siitä vuoasta ja kiitos vastauksista. Onko sinulla joku hyvä kakkupohjaohje, koska en ole tehnyt kakkuja....
Ja olit lehtihaastattelussa kertonut tehneesi fantasiakakkuja. Mitä ne on? Onko niistä jotain kuvia. Poikaystäväni on kova fantasiafani ja se tykkäis ihan hitsisti jos osaisin semmoten tehdä.

t.ella

Terhi kirjoitti...

Hei Ella,

itse teen kakkupohjat aina perinteiseksi käyneellä ohjeella. Laitan siitä reseptin pian Confetin sivuille sekä muita ohjeita.

Jaa-a, fantasiakakun määritelmä... Fantasiakakku on normaalista täytekakusta poikkeava esim. jonkun teeman tai hahmon mukaan tehty. Moni mieltää myös hääkakut eräänlaisiksi fantasiakakuiksi varsinkin Englannissa ja Yhdysvalloissa missä ne ovat erittäin koristeellisia ja taiteellisia.
Ehkä yleispiire fantasiakakuille on värikkyys ja koristeellisuus.
Vaikea antaa mitään "yleispätevää" selitystä kun mielipiteitä on niin monia :).

asiakkaasi kirjoitti...

Sinusta oli jälleen juttua täällä etelässä lehdissä! Huippua että sinulta saa ihania tarvikkeita, kiitos.