lauantaina, joulukuuta 29, 2007

In memoriam

Tämä vuosi on ollut minulle huikea mutta näin loppu vuodesta myös surun vuosi mikä on pitänyt minut hiljaisena.

Itseni kannalta on ollut upeaa huomata, että minulle suuret ja osittain raskaatkin päätökset olivat oikeita ja vastaanotettuja sekä ymmärrettyjä. Kiitän perhettäni, sukulaisiani, ystäviäni, ex-työkavereitani sekä tietenkin asiakkaitani! Niin monien kiitosten ja kannustusten siivittämänä on upeaa jatkaa myös tulevaa vuotta!

Kävin itseni kanssa pitkän kamppailun tämän blogin kohtalosta joulukuun aikana. Aikani ei yksinkertaisesti ole riittänyt päivittämään blogia vaikka kuinka olisin sitä monesti halunnut. Olen myös kärsinyt huonoa omaatuntoa siitä, että moni blogilainen ja asiakkaani on kommentoinut bloggauksiani mutta minulla ei ole ollut aikaa käydä kommentoimassa muita.

En vieläkään ole varma blogini kohtalosta mutta todennäköistä on, että blogissani keskityn jatkossa enemmän yleisesti elämääni (kuten jo syys-lokakuussa kirjoitinkin), en siis pelkästään ruokaan ja leipomiseen. Yritän myös käydä enemmän kommentoimassa mielenkiintoisia blogeja...nytkin niitä aktiivisesti luen yön hämärinä tunteina mutta kommentoini jää, suokaa siis anteeksi.
Sisustus, elokuvat, musiikki ja shoppailu ovat harrastuksiani kokkailun sekä leipomisen ohella, joten varmasti jatkossa kirjoitan myös niistä ellen sitten päädy luopumaan blogistani.
Minut muuten löydät myös Facebookista ihan omalla nimelläni, tervetuloa ystäväkseni!

Joka tapauksessa jo tosiaan alku syksyn kirjoituksieni mukaisesti leivontaohjeet löytyvät jatkossa säännöllisemmin Confetin sivuilta. Vielä en kerro enempää, tammikuussa on luvassa kaikkea uutta :).

Sitten siihen surulliseen osaan vuodesta.
Haluan omistaa tämän vuoden rakkaille ystävillemme; perheemme koirille Inkalle ja Bessielle.

He molemmat olivat perheemme jäseniä lähes 14 vuotta; reissasivat niin Suomen, Yhdysvallat kuin Kanadan läpi.
Inka siirtyi veljeni rakkaaseen huomaan jo nelisen vuotta sitten muutettuamme Kanadasta Suomeen ja nukkui pois joulukuun alussa.

Bessie (kutsumanimeltään Pessi) lähti mukaamme joululoman viettoon täältä Tuusulasta Kajaaniin mutta monista sairauksistaan uuvuttamana nukkui pois 21.12.2007.
Inka


Bessie

12 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Voi Terhi, otan osaa suureen suruusi lemmikkiesi poismenon johdosta. asia on niin tuore täälläkin, että tunne on hyvin tuttu.

Bloggaaminen on kivaa, niin kauan kun sitä jaksaa, mutta totisesti siitä ei saa tulla pakkopullaa. Uusiin juttuihin on vaan aina niin kiva lähteä sata lasissa mukaan.Minäkin koen huonoa omaa tuntoa siitä, etten enää ennätä enka aina jaksakaan kommentoida muita niin usein kuin haluaisin, mutta kyllähän se kävijälaskuri aina napsahtaa kun vierailee jonkun luona...

Mutta tekee sen minkä jaksaa ja mikä mukavalta tuntuu.
Hyvää Uutta Vuotta Terhi!

Terhi kirjoitti...

Kiitos Pauliina!

Muistan surusi. Tämä joulukuu oli raskas. Odotettavissa - mutta erittäin raskasta.

Saapa nähdä josko bloggaan jatkossa ihan eri osoitteella....en tiedä vielä. Hauskaa tämä on mutta leivontajutut kuuluu tuonne Confetin sivuille, joten varmaankin osoite hieman muuttuu jatkossa kun haluan kirjoittaa myös muustakin kuin ruoasta :) ja Confetin sivuille siirtyvät reseptit ym. kivat jutut!

Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin Pauliina!

Saara kirjoitti...

Terhi,
Osanottomme koirienne johdosta. Kanadassa ollessanne koiranne olivat osa teita, sellaisena me teidat muistamme...

Toivottavasti et lopeta bloggausta, olen ollut yksi sinun uskollisista lukijoistasi, vaikken leipoja/ruuanlaittaja olekaan:)

Hyva idea, jos bloggaat kaikista kiinnostuksen kohteistasi, samoilla aaltopituuksilla kuin ollaan!

Kuulumisiin,
Saara Kanadasta

Sitruunamarengin Katri kirjoitti...

Minäkin otan osaa suruusi, onhan asia minullakin vielä niin tuoreena muistissa. Ja tietokoneen taustakuvana katselee meidän Wilma meitä nykyään, joten on edelleen joka päivä mielessäni.

Ja Pauliinan kanssa olen ihan samaa mieltä tästä bloggaamisesta, itsekin pitänyt asiaa viime aikoina miettiä ja laittaa asioita tärkeysjärjestykseen.

Hyvää Uutta Vuotta sinulle ja perheellesi!

PiNkMama kirjoitti...

Emo täällä toivottelee sinulle jaksuja ja parempaa uuttavuotta 2008! Jätin sinulle sähköpostia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Örkki kirjoitti...

Osanottoni ja hyvää alkanutta Uutta Vuotta 2008!

Anonyymi kirjoitti...

Osanottoni täältäkin, uuvuttavia asioita tuollaiset menetykset=(
Jaksamista ja tsemppiä kuluvaan vuoteen!

Hellapoliisi

Anonyymi kirjoitti...

Tutustun kohta leivontaohjeisiisi paremmin, mutta ensin haluan kertoa suruvalitteluni koiriesi johdosta :(
Itse menetin yllättäen rakkaan karvaisen parhaan ystäväni syksyllä ja edelleen tuntuu kuin sydämestä puuttuisi palanen..
Fanny

Terhi kirjoitti...

Paljon kiitoksia kaikille!
Outoa olla kotona ilman karvaista ystävää mutta kaipa tähän tottuu.

Vuosi on alkanut ryminällä = blogipostauksia en ole ennättänyt tehdä mutta kohta leivontaohjeita löytyy läjäpäin Confetin sivuilta...jahka saadaan kauppa päivitettyä loppuun asti...ensi viikolla toivottavasti!

Hannan Keittiön Hanna kirjoitti...

Voi, osanotto minunkin puolestani!

Anonyymi kirjoitti...

Terveiset Kajaanista.
Kivat sivut..