sunnuntaina, syyskuuta 21, 2008

Huipputasoinen koristelukurssi Suomessa!

Jo Confetin alkumetreillä pari vuotta sitten tutustuin yhteen myydyimmän kirjamme kirjoittajaan Maisie Parrishiin verkon kautta ja monia kertoja halusin tässä vuosien varrela lähteä hänen oppiinsa. Aika ei kuitenkaan koskaan riittänyt kun en malttanut laittaa verkkokauppaa saati nyt putiikkia pitkäksi aikaa kiinni.

Kun Frankfurtin messutkin jäivät tänä vuonna väliin myymälän avajaisten vuoksi päätin, että koska en pääse tapaamaan Maisieta niin täytyy saada Maisie tänne.

Maisie on varmaan yksi taitavimmista koristelijoista ja nimenomaan erilaisten hahmojen luominen käy häneltä käden käänteessä. Uskonkin, että moni asiakkaani haluaa saada kaikki mahdolliset vinkit ja ideat häneltä! Ja niin minäkin, koska vihdoin on aikaa aloittaa itsekin opettelemaan lisää koristelun saloja!

Maisien aikataulu on kovin tiukka mutta onnistuimme järjestämään sopivan raon maaliskuulle ja silloin emännöin kaksi päiväistä kurssia Sannan kanssa pääkaupunkiseudulla. Paikka on vielä avoinna sekä moni muu asia. Empä olisi uskonutkaan, että ison kurssin järjestäminen ja organisointi viekin aikaa ja vaatii aika paljon ideointia mutta eiköhän tässä pikku hiljaa ala asiat järjestymään :).
Jännityksellä odotankin ensi kevättä, saamme varmasti aikaan ainutlaatuisen kurssin Suomessa!

5 kommenttia:

david santos kirjoitti...

Very nice posting!!!
Nice week.

Veera kirjoitti...

Tästä vihjailitkin myymälässä parisen viikkoa sitten :)...minä ainakin haluan mukaan. Mahtavaa että tällaisen kurssin järjestät!

Hukkapala kirjoitti...

varmaan uutiskirjeessä kerrot kuinka sinne ilmottaudutaan ja jne?

Terhi kirjoitti...

Hukkapala - kyllä, uutiskirjeessämme sekä Confetin sivuilla kerrotaan toivottavasti jo ensi kuun aikana missä pk-seudulla kurssi järjestetään ja mikä on kurssipäivän hinta.
Ennakkoilmoittautumisen (ei siis vielä sitova) voi tehdä toki meille jo sähköpostilla, koska yhteen päivään mahtuu vain tietty määrä osallistujia.

Colliemamma kirjoitti...

Jos sellaista kurssia vielä tulee, niin olisi tosi ihanaa osallistua:-D Matti Myöhäisenä saa näistä sitten lukea jälkikäteen.
Voiko sinut linkittää?
Tv, Colliemamma