torstaina, syyskuuta 04, 2008

Ollakko vai eikö olla? Olla, ehkä :)

Niin - piti poistaa tämä blogi kevään aikana mutta hups :). Kevät meni....kesää ei oikein ollutkaan ja nyt on jo syksy.
Blogin ylläpito on kaivertanut mieltä ja syystäkin. Moni asiakkaani on toivonut, että jatkaisin bloggausta ja myymälässä on vieraillut blogini lukijoita toivoen, että blogini jatkaisi taivaltaan.
On ollut hassua tai ehkä enemmänkin hämmentävää, että teitä lukijoita on tupsahtanut tuon tuosta myymälään kysymään kuulumisiani - ei siinä, se on ollut ihanaa ja mieltäni lämmittävää! Ja onkin ollut mukavaa tutustua uusiin ihmisiin ja saada heistä kanta-asiakkaita, kiitos siis Teille!

Lähes 1,5 vuotta olen ollut "naimisissa" työni kanssa - ystäväni ja kanta-asiakkaani ovat todenneetkin, että olen ollut yötä myöten putiikissani :), valot palaa myymälässä mitä ihmeellisimpinä vuorokauden aikoina. Aikaa ei ole ollut muuhun mutta aah, sitä autuutta kun Sanna aloitti tiistaina työt meillä!

Jatkan siis bloggausta nyt kuitenkin :). Toki väkisinkin blogi saa säväyksiä Confetin tuotteista ja tapahtumista mutta haluan bloggailla ennemmänkin omana itsenäni enkä "puodin tätinä". Ja tulen ehdottomasti suosittelemaan ja bongailemaan tuotteita muualtakin kuin omasta putiikista :), maailmahan on täynnä ihania tuotteita joten niistä pitää kertoa muillekin!

Viimoisin postaukseni oli hieman surumielinen mutta kun aikaa kuluu riittävästi niin sydän on avoinna uudelle rakkaudelle. Perheemme täydentyi pienellä collien pennulla kesällä. Penni täyttää nyt sydämeni näiden perheen miesten lisäksi :)p.s. ruoka-, leivonta- ja sisustusblogeja on syntynyt huikea määrä joten jätä viestiä, niin lisään blogisi korvamerkkattuihin blogeihin joita seuraan!

7 kommenttia:

Pia kirjoitti...

No minut saa linkittää!! Minä olen käynyt puodissasi, blogissasi sekä tilannut ihan vain postitsekin tuotteita!!

Ja kuten huomaat, blogisi oli heti huomiossani kun päivitystä oli tullut =D
Ihana söpöläinen teidän Penni <3

Terhi kirjoitti...

Hei Pia,

jätätkö vielä linkin niin lisään sen :)

cebic kirjoitti...

Ai miten ihana kuulla siusta pitkästä aikaa! Mukava, että jaksat jatkaa bloggailua työstä ja muista kiireistä huolimatta, meidän lukijoiden iloksi :)
Suloinen koiranpentu teillä! Lapsonenkin varmasti iloissaan kun saa leikkikaverin pennusta :)

Terhi kirjoitti...

Heips Cebic!

Juu, ei malta jättää kuiteskaan tätä blogia :). Kunhan saan nyt päivitettyä jotain alkuun!

Samppa on tosiaan innoissaan Pennistä, heistä on tullut jo parhaat kamut:)

Lilli kirjoitti...

Kanta-asiakas ilmoittautuu :) Nyt vasta osasin yhdistää tämän blogin ja Confetin Terhin. Hih, taitaa olla kotiäidin aivot äidinmaidossa tai muuten vaan pehmenneet. Harva se viikko ravaan putiikissa hypistelemässä ja miettimässä mitähän sitä seuraavaksi haluaisin :) Minut saa linkittää, jos haluaa, laitanpa sinutkin listalleni, kun seuraavan kerran päivittelen omaani :)

Terhi kirjoitti...

Heips Lilli!
Kiva, että yhdistit :) ja mukavaa kun aina piipahdat puodissa!
Lisään sinut korvamerkkattuihin!

ekku kirjoitti...

Kiva kun palailit näin blogimaailmaankin.Mut saa lisätä kans jos sattuu löytymään semmosia ohjeita et kiinnostaa :).