torstaina, tammikuuta 14, 2010

Mennään Naimisiin!

Aah....kumpa olisikin omien häiden suunnittelu edessä! Mutta siitä on jo yli 13 vuotta ja silloin ei markkinoilla ollut sokerimassoja, hauskoja hääkakkukoristeita, kimalteita saatikka muutakaan hauskaa leivontaan!

Muistan että hääkakunkoristeita ei löytynyt silloin aikoinaan juuri mistään.
Onneksi nykypäivänä on jo häämessuja ja häätarvikkeisiin erikoistuneista myymälöistä saa jo runsaan määrän tuotteita. Confetin häätarvikevalikoima onkin huikea (toimimme mm. Wiltonin jakelijana ja edustajana Suomessa) ja se kasvaa vielä ennen suurinta sesonkia!
Niin ja en kyllä vaihtaisi omia häitäni mihinkään :), jotain säätöjä tietenkin tekisin mutta niin varmaan jokainen nainen tekisi muutaman vuoden kuluttua omista häistään. Muoti, aikakausi, ja makutottumukset muuttuvat :).

Tänään olen ollut hengessä mukana Tuusulan myymälässämme kun rakkaat työntekijäni valmistivat kakkuja Mennään Naimisiin! -häämessuille.

Olemme mukana Tiimarin osastolla 040, 041 B.

Confetin leivonta- ja häätarvikevalikoima tulee Tiimarin valikoituihin myymälöihin kevään aikana.

Copyright 2010 Wilton Industries, Inc

1 kommentti:

Lilli kirjoitti...

Nimenomaan, jos olis silloin ollut, niin mitä kaikkea olis tehnytkään omiin häihin :) Toivottavasti saa joskus toteuttaa itseään sitten jonkun toisen häihin. Optiot vois olla tulevana keväänä, kun miehen sisko vihitään, pitänee alkaa pienimuotoinen vihjailu ;)