maanantaina, tammikuuta 18, 2010

Häähuumaa!

Häämessut Wanhassa Satamassa menneenä viikonloppuna olivat ihana kokemus!

Jännitti kyllä hieman kun "pääsimme paljastamaan" yhteistyömme Tiimarin kanssa messuilla. Messuilla meillä oli pieni hylly täynnä ihania hää- ja leivontatarvikkeita, joita Tiimareista tulee löytymään kevään aikana ympäri Suomen!

Helmikuun 8.päivä avaamme Tiimarin Kaivopihan myymälään (aivan Helsingin keskustassa) noin 30 neliön shop-in-shop myymälän johon olemme valinneet runsaan määrän upeita leivonta-ja kakkutarvikkeita. Unohtamatta tietenkään häätarvikkeita.

Confettia Helsingin keskustaan on meiltä toivottu jo pitkään, joten nyt tämä toteutuu ja parhaalla paikalla!

Häämessuilla Tiimarilla oli neljä upeaa kattausteemaa, johon tiimimme valmisti upeat kakut ja trendikkäät cupcakes:t!

Puna-valkoteemassa sydämet ja ruusut olivat pääosassa ja siitä syntyikin tiimillä idea kerroskakkuun jota koristaa aito ruusu. Ruusu on Wiltonin kukkakupissa märässä oasis-sienen palassa kiinni. Näin ruusu säilyi kaksi päivää loistavasti!


Oma suosikkini kaikista väriteemoista oli ehkä pinkki-ruskea ja siihen tiimimme valmisti kerroskakun jenkki-tyyliin. Hehkeä pinkillä sokerimassalla päällystetty kerroskakku ja paksut satiininauhat ympärille.

Oranssi-kultateemassa Tiimari oli valinnut perhoset koristeeksi. Olikin luonnollista, että valitsimme perhos-silikonimuotin, jolla teimme cupcakes:ien koristeeksi perhosia jotka saivat siivilleen kimallusta.


Hopea-teemaan teimme klassisen tyylikkäät valkoiset kakut koristeltuna pienen pienillä kukkasilla. Suihkaus helmiäistä ja muuta ei tarvittu!

Tiimarin osasto oli upean tyylikäs ja kuhina ständillä sekä Confetin hyllyllä kävi jatkuvasti.

Kiitos tiimilleni upeasta panostuksesta!
Julkaisemme pian Tiimarit & paikkakunnat joista löydät Confetin upean valikoiman kevään aikana!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunpa meidän paikkaunta olisi tuolla listalla! Tästä Hämeenlinna -nimisestä takapajulasta kun ei löydy oikein mitään... kaikki pitäisi tilata netin kautta.

Nim. "hypistelen ennen ostamista" :)

Kakkukellari / Miia kirjoitti...

Onneksi netin kautta voi tilata, muutenhan olisin mäkin ihan pihalla näistä jutuista...