lauantaina, helmikuuta 12, 2011

Kevätfiiliksiä vol.2

Seuraavan kuukauden olen uusissa naimisissa MAX:n kanssa. Älä säikähdä :), en suinkaan uuden miehen vaan uuden mikroaaltouunin!
Komeus odottaa vielä laatikossaan, pääsin hakemaan hänet eilen Postin hoivista ja huomenna olisi tarkoitus sitten etsiä komistukselle paikka kotoa ainakin nyt kuukaudeksi. Jää nähtäväksi jatkuuko "suhteemme" pidempäänkin? Joten testailuja odotellessa!

Lehtipisteestä kaupassa bongasin tänään Donna Hay:n uusimman lehden ja voi että! Kansi oli juuri niin ihanan sitruunan keltainen kun olin mielessäni kuvitellut tämän kevään korosteväriä kotiimme. Tähän saakka olen tykännyt perussävyjen; mustan, harmaan sekä valkean kumppanina turkoosista ja joulun aikaan selkeän punaisesta. No hih, toki vähän väliä joukkoon eksyy vaaleanpunaista, tietenkin!


Olin siis tosiaan pitkään miettinyt tätä sitruunankeltaista vaikka en ole suuri keltaisen ystävä ja eihän se kevät vielä kunnolla ole edes saapunut! Aurinko on jo näyttänyt ihanan keväisen loisteensa mutta räystäistä ei tipu vielä vesi ihanasti loristen, eikä lumet sula....joten nautin siis vielä talvesta hetken mutta pikkuhiljaa kotimme kyllä virittäytyy kevääseen ja minä nautin vielä suunnittelusta...sitruunankeltainen taitaa saapua myös kotiimme, on se niin herkullinen sävy!

By the way, Donna Hay:n ruokalehti on kyllä ehkä kaunein ruokalehti mihin olen tutustunut! Kannattaa shopata oma ja saatat jäädä koukkuun, kuten minäkin jäin :).
Mistähän se johtuukaan, että kaikki ruokaan liittyvä sekä sisustamiseen on niin lähellä sydäntä ja koti rakentuu aina keittiön ja hyvän ruoan ympärille?
Yksi himoni (niiden lukuisten muiden, hih!) on shopata aina sopivia paperisia servettejä kun eteen sattuu. Tällä hetkellä minulla on avoinna varmaan kymmenisen eri tyylistä pakettia ja aina vaan löytyy lisää....nämä ihanat Marimekon servetit taitavat olla viime kevään hankintoja mutta sopivat kuin nenä päähän tämän kevään sisustusväreihini!

Kuvia selaillessani huomasin myös, että kerään myös koriliinoja? Ja kaikki näyttävät olevan Pentikiltä peräisin ja hempeitä pastellin sävyjä...hmm, joo, tykkään kyllä koska ne antavat ihan kivaa säväystä muuten niin pelkistetyn värityksen & kalustuksen sekaan.
Viime keväänä ihastuin myös uudistettuun Iittalan Kastehelmi-sarjaan, omenanvihreässä sävyssä. Tänä keväänä bongasin sitten taas ihanan veden sinisen...miten minun keittiööni mahtuu kaikki ihanuudet? Toivonkin, että saan sen uuden, ihanan ja ison keittiön ensi kesänä joten pidetään peukut pystyssä ;).


Sainkin ihanan idean tästä postauksesta, joten siitä lisää ihan piakkoin haasteen merkeissä!

1 kommentti:

Italiansalaatti kirjoitti...

Hei Terhi! Bongasin blogisi nimen juuri äsken joltain sivulta, ja oli pakko tulla heti visiitille, koska minäkin olen ahkeraan keittiössä hääräilevä Terhi! :) En tosin asu Tuusulassa, asun Italiassa, vaikka käynkin Suomessa ollessani usein Tuusulassa erästä hyvää ystävääni tapaamassa!
Minä pidän hyyvin paaaljon sitruunankeltaisesta väristä, mutta en tuntenut vielä tätä lehteä, kiitos kivasta vinkistä! :)
Hauskaa viikonjatkoa, Terhi! :)