tiistaina, heinäkuuta 24, 2012

Lakkaiset muurikkaletut

Luulen, että nyt se muurikkalettuhimo on hetkeksi tyydytetty.
Viime yönä en saanut oikein unta ja mietin miten tuunaisin muurikkaletut vieläkin enemmän makuni mukkaan :). Ja keksinhän sen!

Laitan aina lettutaikinaan puolet vichyä ja nyt tosiaan hoksasin että kokeilen lakkasiideriä! Otin kyllä upean kuvan siideritölkistäkin kun se olisi niin sopinut tähän postaukseen vaan jostain syystä Mac:ini ei nyt tykkää pystykuvista, pöh!
Lakkasiideri maistui kyllä aika kivasti letuissa, yllätyin ihan.

Muurikkalettutaikinan tein siis perinteisellä ohjeellani mutta vichyn korvasin lakkasiiderillä.
Ja tulihan niistä pitsisiä reunoilta!
Myös sitä lakkahilloa löytyi, tosin omenalla ryyditettynä.  Lakan maku oli kyllä loistava, joten sain himoni tyydytettyä. Jäin vain miettimään sitä viimoista lakkapussia pakkasessani kotona...siellä se oottaa :).
No, näiden pitsilettujen välissä vaahdotettua vispikermaa sekä lakka-omenahilloa....NAAMI!
Mieskin sai pienen muurikkalettusen, ihan ite paistoi ;).

Nooh, totuus oli se että mies söi viisi muurikkalettua ja vielä tuunaili tätä pienokaista...tunti syönnin jälkeen totesi että olisi ehkä voinut sen kolmannen kohdalla jo lopettaa. Mites se sanonta menikään?

1 kommentti:

Charlotta kirjoitti...

Muurikkaletut ovat yksi suurimmista herkuistani! Pistää ihan sydämeen katsoa näitä kuvia, ne ovat niin herkkulisen näköisiä enkä harmi vaan itse omista muurikkapannua :( Yritän aina kaikissa isommissa tapahtumissa tiirailla, jos paikalla olisi muurikkalettujen paistaja! :)