sunnuntaina, tammikuuta 20, 2013

Kotifiiliksiä

Tänään päätin vaihtaa kodin tekstiilejä kevättä kohti, en kuitenkaan halunnut mitään liian keväistä tai pastellisia sävyjä.
Pöytäliinaksi päädyin valitsemaan pitkän harkinnan jälkeen Marimekon Bottnan, mieskin tykkäsi! Halusin jotain boldia, selkeää kuviota ja tämä pysäytti. Tykkäätkö?
Jäin tosin vielä miettimään että joskus voisin kokeilla tabletteja tai kaitaliinoja poikittain. Jotenkin sitä vaan aina päätyy ostamaan liinan ;).

Liinan kuosista mieleeni tuli niin lumpeenlehdet kuin Peikonlehti ja oli pakko käydä Tuusulan Kukkatalosta hakemassa kotiin myös vähän vihreää.
 Ja nyt kun on uusi liina, täytyy vaihtaa myös sohvatyynyt. Meillä kun keittiö, ruokailutila ja olohuone on samaa tilaa niin sävyt riitelevät keskenään elleivät toista toisiaan.

Surffailin tovin ja löysin H&M Homesta tämän pellavaisen tyynynpäällisen ja sehän lähtee tilaukseen heti kun osaan päättää kaverin sille.
Kuva H&M Home 

Jäin miettimään sitruunan keltaista pellavatyynyä tai valko-keltaraitaista...ja haluan leikitellä myös erikokoisilla tyynyillä joten vielä pitää hetki surffailla ja sitten tilausta verkkokauppaan :).
Jostain sisustuslehdestä bongasin myös koristetyynyn jossa koreili kaunis orava. Se jäi jotenkin mieleen kun meidän pihan kuusiaita välillä kuhisee oravia. Sopiskohan sohvalle ja missähän lehdessä kuva olikaan?
Viikonloppuna oli kyllä ihanaa kun sai nauttia pakkasista ja näin upea auringonlasku tallentui kameraan tai no, nämä kaikki kuvat tällä kertaa iPhonesta.

Millä sävyillä sinä koristat kodin näin talven keskellä?

4 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Kaunis on pöytäliina ja just sopivan "bould" :D Se orava koristetyyny löytyy ainakin Jysk:istä, itsekin sitä katselin, koska hakusessa on myös kaverit vihreille tyynyille.

Kirsi kirjoitti...

Hyvän näköinen pöytäliina!
Kaita- ja poikkiliinat ovat käteviä, ja meillä niitä enimmäkseen ruokapöydällä käytetään. Monissa blogin ruokakuvissa näitä äitini virkkaamia liinoja näkyy :-)

Anna-Liisa kirjoitti...

http://www.divaaniblogit.fi/blogit/valkoinenharmaja/2012/11/29/pikkuorava/
Tuo oli varmaan etsimäsi sisustustyyny?

Terhi kirjoitti...

Anna-Liisa, kiitos vinkistä mutta tuo By Nordin tyyny ei ollut se mitä etsin. Minun orava löytyi Jyskistä alesta. Täytyykin laittaa siitä postaus kunhan loputkin tyynyt saapuvat :)