perjantaina, syyskuuta 13, 2013

The Hummingbird Bakery

I'm in London! Jalat aivan tulessa kun päätin sitten kävellä hotlalta (Earl's Courtin kupeesta) pitkin Earl's Court Roadia Kensington High Streetille ja muutaman sivukadun jälkeen Cromwell Roadille ja siitä Old Brompton Roadille...eikä tuossa ollut lähellekään päivän kävelyt, noin seitsemän tuntia käppäilin pitkin ihania Lontoon katuja ja kujia. Ja joo, kyllähän minulla oli Oyster card että olisin voinut tuubilla hurrutella maan alla vaan en malttanut.
Syksyinen, hieman kirpakka ilma oli aivan ihana ja kohteena tänään monen muun ohessa oli The Hummingbird Bakery Kensingtonissa. Ja helposti kohde löytyikin lounaan jälkeen (juttua myöhemmin), ihan South Kensingtonin aseman läheltä.
Ihka ensimmäinen HB avautui 2004 Portobello Roadille. Muistan vielä hypetyksen, siitä kirjoitettiin Suomessa saakka ja siitä asti paikka on ollut mielessä. Viime syksynä kävin Lontoossa parikin kertaa vaan en muistanut silloin tai aika ei antanut myöden etsiä tätä ihanuutta. Nyt otin varta vasten aikaa löytää HB:n ja nauttia ihanan herkkuhetken ihan itsekseni.
South Kensingtonin pisteen ulkonäkö ei ollut ehkä ihan paras tai näkyvin mutta löysimpä kuitenkin!
Ja mitä herkkuja vitriinit olivatkin pullollaan! Minulla oli tarkoitus maistaa Whoopieita mutta lounaan jälkeen tuo koko "säikäytti". En olisi millään jaksanut vaikkakin tuo Red Velvet -versio jäi kummittelemaan mieleen. Huomaa muuten että kotomaassa näkemäni Whoopiet ovat enemmän tai vähemmän lättänöitä, nämä taas muistuttivat jo lähes laskiaispullaa koonsa ja pulleutensa nähden.
Minä päädyin tilaamaan Tiramisu-muffinin ja cappucinon.
Mausta en kyllä äkkiä löytänyt tiramisua mutta makuja kun tiramisun suhteen on monia niin olkoon. Muffini oli kuitenkin maultaan loistava ja ihanan kostea sisältä. En minä ole kyllä tämmöisiä Suomessa kahvilassa koskaan saanut. Taivaallisen ihanaa!
Oli ihanaa istua ulkoterassilla kuuman cappucinon kanssa ja katsella ihmisvilinää. Ja voi kumpa olisin voinut maistella kakkuja!
Vähän ehkä epäilin konseptia mutta siinäpä terassilla istuessa totesin että ovi kävi koko ajan. Milloin asiakkaan mukaan lähti pieni kassi, kakkulaatikko tai pari isoa kassia rasiat pullollaan herkkuja. HB ei mikään edullinen ollut, tuo muffini ja cappucino kustansi 6,75 puntaa mutta odotettu ja ihana kokemus joten ei jäänyt harmittamaan!

Ja hei, HB etsii franchising-yrittäjiä...tarvii vaan sen miltsin puntia starttiin, kaiken muun lisäksi :).

Ei kommentteja: