torstaina, joulukuuta 19, 2013

Silja Symphony, El Capitán

Jouluristeilymme toisena iltana päädyimme siis joulubuffan sijaan E Capitán ravintolaan jonka jo vuosia sitten koin hyväksi.

Ja tälläkin kertaa kamerakalusto ei ollut hääppöinen joten pahoittelut kuvien epätasaisuuksista.

Meidät toivotettiin tervetulleiksi ja kysyinkin heti tarjoilijalta että saammeko tilata myös viereisen kalaravintolan, Happy Lobsterin listalta. Miehen onneksi vastaus oli kyllä tosin ei äyriäisvatia. Pyysimme listan mutta sen saamisessa vierähtikin sitten parikymmentä minuuttia kun tarjoilija joutui laskuttamaan pari-kolme asiakasta yhtäaikaa...hmm...no, reilusti pahoitteli tilannetta joten annettakoon anteeksi.
Mies valitsi viinin joka osoittautui oikein hyväksi. Tax freestä lähti pullo mukaan ja yksi myös koiravahdeille, kiitos Siiliparatiisiin Pennoroisen hyvästä hoidosta!
Mies ei halunnut alkuruokaa eikä pikkumieskään, minulla oli nälkä. Tilasin herkkutattikeiton yrttibriossin kera ja olipahan hyvää. Tässä vaiheessa myös mies löi lusikkansa soppaan ja niinhän siinä kävi että yhdessä syötiin :D.
Minulla oli pihvinälkä joten eihän sitä muu laannuttanut kuin medikka miinukseksi paistettu sisukka eli sisäfile. Ihana pippurisoossi, paistetut pinaatit ja perunagratiini. Peukutan edelleen vuosienkin jälkeen koko annokselle, parhaimpien pihviannosten joukossa mitä olen missään saanut. Kypsyys juuri sitä mitä haluan, ei ole koskaan tarvinnut lähettää takaisin.

Pikkumies söi pelkän pihvin, medikka miinuksena myös.
Miehen annos kiikutettiinkin sitten sieltä viereisestä ravintolasta. Paistettua meriahvenfilettä ja jos hymystä voi jotain päätellä niin taisi olla hyvää :).
Kun istuimme pitkän kaavan mukaan niin pitihän sitä saada jälkkäriäkin.
Aarrearkku pikkumiehelle, minulle sitruunamarenkipiirasta ja miehelle kinuski-suklaamoussea vadelmacoulis.
Oikein maistuvia mutta kuten aikasta monesti, jälkkäri on se heikoin lenkki. Minulle sitruuna ei maistunut tarpeeksi ja marenkin oli liian löysää eli töhötystä olisi saanut olla enemmän.

Kaikkinensa ilta oli onnistunein pitkään aikaan, tarjoilukin ripeytyi illan mittaan. Pisteet miestarjoilijalle!
Ja, kuten uumoilinkin. Tämä ravintola ei petä.

Ensi kerralla kuitenkin jos pääsisi testaamaan menu-ravintolan :), siitä haaveillen jouluruokia valmistamaan. Lanttulaatikko onkin uunissa joten siitäpä reseptiä heti huomenissa!

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Hyvältä näytti ravintolan antimet, mutta sitähän ne olivat viimeksikin :) Kiitos viinistä, se tuolla odottelee joulupöytään pääsyä.

Terhi kirjoitti...

No niin oli, ja ikävä olikin jo hyvää pihvisettiä kun sitä harvasta paikasta täällä "maissa" saa. Ennemmin tekee itse niin on takuuvarmasti hyvää. Ja olkaapa hyvä vaan, kiitos teille :D