keskiviikkona, helmikuuta 12, 2014

Piantik - ihanuus!

Jos nyt itsellä on yksi superhaave tässä yrittäjyyden taipaleella toteutunut alun jälkeen niin muistan kyllä vielä sen päivän mistä kaikki lähti. Kerron näistä myöhemmin.

Se tunne kun saa oman unelmansa toteutettua, yrittäjyyden saralla, on jotain sanoin kuvaamatonta. Muistan että höpötin Confetista (tai no ei meillä silloin ollut nimeä vielä) vaikka ja kelle. Ja nyt on käynyt ilmi että jo about viisi vuotta ennen Confetin alkua höpötin unelmaani...no mutta sehän kertoo siitä intohimosta!

Mutta se minusta, haluan kirjoittaa ja jakaa elämykseni vanhan työkamuni unelmasta. En tuntenut häntä kuin hetken verran yhteisessä työpaikassamme emmekä koskaan päässeet vaihtamaan ajatuksia yrittäjyydestä mutta onneksi on FB. Sitä kautta olen saanut kunnian seurata Piantikin syntyä. 
Ja vihdoin pääsin käymään syksyllä...tai no...olisi menneet varmaan viimoisetkin eurot jos joulun kynnyksellä olisin käynyt.
Piantik sijaitsee Hyvinkäällä, hieman mutkan takana mutta kannattavan semmosen.
Näin ruokabloggaajalle Piantik on aarre, ehkäpä mun ei olisi kannattanut kertoa tästä :)....mutta siis ihania vanhoja ruokailuvälineitä, muotteja, kulhoja....
...ja vaikka mitä on ostettavissa!
Siis eihän sieltä päässyt ulos ilman isoa kassia ihanuuksia joita näkyykin ruokakuvissani.
Suosittelen reissua Piantikiin, pakko hurauttaa pian paikalle. Näyttäs tulleen taas niin ihania tuotteita....aaahh! Ja itse asiassa. Kotiin ja kuvauksiin :).

Ei kommentteja: