perjantaina, elokuuta 15, 2014

Hooter's, Praha

Muutama viikko takaperin vietimme pitkän viikonlopun miehen kanssa Prahassa juhlistaen sekä hääpäiväämme että molempien pyöreitä vuosia. Postailen lisää Praha-juttuja mutta aloitan Hooters'lla.

Tokihan söimme reissussa tsekkiherkkuja mutta minä en ollut koskaan käynyt Hooters'lla joten olihan se testattava. Prahassa näitä löytyy kaksi mutta kävimme vain yhdessä.

Koko ketjun ideahan on nuoret tyttöset piukoissa pöksyissä ja antavissa paidoissa. Yllätys, yllätys paikka oli täynnä miehiä...niitä joilla oli nousu käynnissä sekä niitä joiden piti loiventaa.
Ruoka Hooters'lla on perus jenkkimättöä mutta ah niin syntisen hyvää!
Ja cocktailit oli yllättävän edullisia. Esim. Long Island Ice tea maksoi 155 koronaa eli noin 6 euroa. Ei paha ollenkaan :)
Paikallinen Kingswood siideri yllätti raikkaudellaan.
Ah sitä kalorien määrää! Sipulirenkaita tuli hillitön läjä...
....puhumattakaan boneless wingseistä. Soossina 911, kaikista tulisin.
Maisteltiin myös ihan chicken stripsejä johon otin miedon kastikkeen mutta eihän siitä ollut mihinkään. Ei vaan tiennyt heidän tulisuusasteita ja seuraavalla kerralla (luit oikein, käytiin muutaman kerran, hih) otinkin toiseksi tulisimman ja siinä riitti potkua minulle.
Oli pakko kokeilla myös sliderit. Välissä fritattua kanaa tulisessa soossissa ja yksi suolakurkun viipale. Varmaan näön vuoksi että on jotain vihreää :)
Sinihomejuustodippi oli ihan ehdoton näiden kylkeen sekä selleritikut.

Voin kyllä suositella ehdottomasti kokeilemaan jos jollakin reissulla törmäät Hootersiin ja jos tykkäät tämmösestä mättöruoasta.
Kuolasin kyllä viereisten pöytien hampurilaistenkin perään, oli muuten kokoa!

Ja oli muuten hauskaa kuunnella miesten juttuja ja katsoa niitä katseita mitä tarjoilijat saivat :). Moni turisti tuli vain kuvaamaan paikkaa terassille ja kuulimpa erään suomalaisen porukan tuumivan että mennään me miehet tuonne ja lähetetään emännät torille :). No kyllä siellä naisiakin oli!

Aijai, nyt iski himo noihin kanoihin...täytyykin googlettaa mistä löytyisi lähin!

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Enpäs tiennytkään että Prahassakin on Hooters! Kerran kävimme siellä eksän kanssa USAssa asuessa,mutta en välitä kauheasti tuon tapaisesta ruuasta. Joo ne katseet;D

Terhi kirjoitti...

Jael, juu. Siellä on kaksikin :). Minulle kyllä välillä uppoaa oikein hyvin tommoset mättöruoat :D